Три акта за неносене на маски са съставени за по-малко

...
Три акта за неносене на маски са съставени за по-малко
Коментари Харесай

Жена с 400 лв. заплата отнесла глоба от 300 лв. за неносене на маска, Фандъкова поиска по-ниски санкции

Три акта за неносене на маски са формирани за по-малко от половин час сутринта в столицата. Една от санкционираните през днешния ден е жена, работеща за 400 лв. на месец, само че в този момент ще би трябвало да даде от тях 300, с цел да си заплати санкцията, заяви БНР.
Поради тази причина кметът.
Противоепидемичните ограничения в градския превоз бяха и остават наложителни. От през днешния ден обаче контролът е засилен , удвоихме екипите на охранителна полиция. Само преди към час-два бяха формирани три акта, може би към този момент са повече за неносене на маска.
В метрото също има както засилени инспекции, по този начин и засилена стерилизация на спирките и влаковете, съобщи пред публицисти кметът на София Йорданка Фандъкова по време на ревизия на нова постройка към детска градина в регион " Красно село ".
" В паркове, градините и спирките би трябвало да съблюдаваме разстояние от най-малко 1,5 метра. Трябва да се научим да живеем дисциплинирано с вируса и да съблюдаваме условията. Нека в парковете да не се събират огромни групи хора, с цел да може да се съблюдават разпоредбите без да затваряме нищо.
Все отново смятам, че софиянци са интелигентни и виновни хора. Правилата са ясни от дълго време, по тази причина полицията би трябвало да реши и да реагира``, уточни още столичният градоначалник.
Глобата би трябвало да бъде съразмерна, глобите на място с фишове са най-ефективни, само че не мога да се наемам какъв би трябвало да бъде размерът на санкцията . Видяхте, че предупредителните протоколи не даваха резултат. Смятам, че една по-ниска санкция на място би била по-респектираща, добави Йорданка Фандъкова.
,,Това е една постройка, която съществуваше, само че с азбестови панели. В София имаше 18 такива здания, към този момент са 10 и са напълно престроени – събаря се постройката и се построява отначало, тъй че това е една нова постройка за четири групи. Виждате, че постройката е станала прекрасна``, сподели тя във връзка с откриването на новата постройка към детската градина в р-н " Красно село ".
По думите ѝ наесен ще бъде основана нова група за банкет на 25 деца в новата постройка на детското заведение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР