Трезори крият "евтината сметка"През последните години банковите такси нараснаха повсеместно

...
Трезори крият "евтината сметка"През последните години банковите такси нараснаха повсеместно
Коментари Харесай

В новия брой на вестник БАНКЕРЪ, четете:

Трезори крият "евтината сметка "

През последните години банковите такси набъбнаха навсякъде - и в Европа, и у нас. Това сътвори предпоставки за изключване на избрани обществени групи от финансовия живот, хора, които не биха си разкрили банкова сметка поради високите разноски, а това пък би ги лишило от опцията за пълноценно присъединяване на вътрешния пазар, а от време на време и от съответни публични услуги. Всичко по тематиката четете в новия ни брой!

Появиха се "добри " интернет крадци

Модерната скица за телефонни измами у нас към този момент се употребява и от международните фишинг гении. Пазарът на киберзастраховки в международен мащаб нараства със обилни темпове, а организациите могат да се възползват от гъвкавите решения, които предлага този осигурителен артикул, с цел да защитят себе си и своите клиенти. Повече - в „ БАНКЕРЪ “!

Алтернативата Радев

Към края на втората година от мандата си - без значение от някои недостатъци и пропуснати благоприятни условия, президентът Румен Радев потвърди най-важното: че освен на доктрина, само че и на процедура може да има опция на политическото статукво. (Ако под това неразбираемо разбиране разбираме най-много одобрените властови субекти и наложената система от връзки и практики сред тях и обществото.) Вижте в „ БАНКЕРЪ “ в петък.

Хъб фантазии пред празни тръби

През миналите години някои от газовите планове на Балканите се провалиха, други се забавиха, обрисуваха се нови... България сега е ситуирана сред три газопровода, само че съществува действителна заплаха поради недалновидни управнически решения и макар преференциалното географско състояние на страната ни да се появят проблеми със снабдяването й със синьо гориво. Запознайте се в детайли с тематиката в новия ни брой!

Прокуратурата като "селекционер "

Ако прокуратурата беше селекционер на футболен тим, то той по всяка възможност можеше да бъде и първенец. В последните дни тези нейни "способности " се демонстрираха доста блестящо и осветиха правосъдната ни система, само че в това време са напът да взривят търпението на адвокатската гилдия в цялата страна. Четете в „ БАНКЕРЪ “!
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР