Трейси МакГрейди бе един от най-добрите реализатори в НБА, при

...
Трейси МакГрейди бе един от най-добрите реализатори в НБА, при
Коментари Харесай

MакГрейди: Коби Брайънт казваше, че иска да умре млад

Трейси МакГрейди бе един от най-хубавите изпълнители в НБА, освен това в ера, която бе доминиран от Коби Брайънт. Бившият състезател на Торонто, Орландо, Хюстън, Ню Йорк, Детройт, Атланта и Сан Антонио се върна обратно в спомените си, откакто Брайънт почина в злополука с хеликоптер в неделя в Калифорния, написа Sportal.bg.

“Знам, че звучи налудничаво, само че Коби говореше за това. Редовно споделяше, че желае да почине млад. Казваше “Искам да умра млад, желая да бъда обезсмъртен. Искам по-добра кариера от тази на Майкъл Джордан и желая да умра млад ”. А аз си мислех, че е ненормално да приказва сходни неща ”, сподели МакГрейди пред ESPN.

Както той, по този начин и Брайънт, влязоха в НБА непосредствено от гимназиите си, без да играят в лицей.

Разбира се, тези негови думи бяха много преди да има деца. Убеден съм, че откакто се посвети на фамилията си, мислите му не са били такива ”, добави още Т-Мак.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в сайта
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР