Трейс означава "следа". А "следите остават", както се казваше един

...
Трейс означава "следа". А "следите остават", както се казваше един
Коментари Харесай

Следите на корупцията остават на шосето в дефилето

Трейс значи "следа ". А "следите остават ", както се споделяше един мнооого остарял български филм, разкрил звездата на Стефан Данаилов. Властта, както нормално, нямаше храброст да каже истината и за нещастието в Искърското дефиле - това си е нейна традиция през последните 9 години, като че ли сме идиоти и не разбираме защо става въпрос.

Контролираните от властта медии първо се нахвърлиха към дребния човек, с цел да не посочат огромните - към водача, заради неналичието на дежурния клошар. Но като не мина номерът - от ден на ден хвърлят цялата виновност на Трейс - компанията реализатор. Ала съгласно националната сентенция "не е вманиачен, който яде баницата, а който му я дава ". Трейс е една от пет-шест огромни компании, които строят всичко в България - все едно по какъв начин.

А виновността за това "все едно по какъв начин ", която се мери в десетки човешки животи в този съответен случай и в хиляди въобще, е на раздаващите баницата, "разпределящите порции " и както там се забавляват да назовават занаята си тези от властта.

Истински соц.: "бизнесът " идва от страната. И се връща в джобовете на държавниците за сметка на данъкоплатците. Казват, че "рестото " към този момент стигало и минавало чутовните 70%! Което изяснява и ниското качество на осъществяване на шосето в дефилето и на всички останали, с цел да го имаме на всички места явлението "ремонт на ремонта ", дето го следим всеки ден.

За последното свидетелстват даже единствено няколко от последните обекти, на които Трейс си остави ръцете. Вижте избилите плочки на бул. Витоша, където обикновената работа по нареждането на фейковите павета даже закъсня.

Вижте безобразието на бул. Дондуков, където още веднъж периодите бяха погазени, а качеството е "ма`ни-ма`ни ". Сега единствено си помислете, че тези са намесени и в метрото, а там избавление НЯМА!

Вижте всеки различен обект, пък след това се запитайте какъв брой пъти някой би трябвало да не работи на равнище, с цел да се откажат да му дават нови и нови поръчки. За десетки и стотици милиони.

И в случай че властта, която ги раздава, има обикновена съвест и отговорност пред хората, дали би го правили, в случай че не важеше максимата от Алеко: "парица е кралица ". Иначе казано, каквото и да ни приказват, става дума за пари. За грозна корупция.

Ще кажете: градските улици и булеварди, изключително пешеходните са повече декоративни касички, в сравнение с да съставляват заплаха за живота! Да, само че осъществяването на пътищата от републиканската мрежа напълно безусловно убива.

Особено, като имаме поради размера на другото огромно зло - платените книжки, давани против подкупи от ДАИ - повода, поради която поетът Николай Колев - Босия бере душа в края на гладната си стачка. Но властта не се вълнува и от показно принесения в жертва негов живот. Като не помни едно:

Никой не е пропуснат и нищо не е забравено!

Следите остават!

А, както гласят мъдрите думи, които няма по какъв начин нашите да са чели, тъй като равнището им е по-ниско от Марианската котловина:

"Може да излъжеш много хора за известно време, може да продължиш да лъжеш известно количество хора от самото начало, само че всички от самото начало няма по какъв начин да излъжеш "!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР