Треьноърът на Рома Жозе Моуриньо призна, че е доволен от

...
Треьноърът на Рома Жозе Моуриньо призна, че е доволен от
Коментари Харесай

Моуриньо: Не мислим за Лацио, а за следващия ни мач

Треьноърът на Рома Жозе Моуриньо призна, че е удовлетворен от успеха с 3:1 над Верона. Той похвали играчите си, като в това време изрази страдание за противника, който даже и с 10 индивида сътвори много компликации на " вълците ". Той също по този начин съобщи, че сега изобщо не мисли за дербито с Лацио, а за идващия мач с Лудогорец, който ще е основен за продължаването на отбора му в Лига Европа.

" Искам да дам поддръжката си за Верона, тъй като те се бориха крепко да вземат най-малко точка. Те са добър и проведен тим, който се показа мощно и с 10 индивида и ни сътвори доста проблеми. Бориха се крепко. Да, несъмнено, че съм благополучен от успеха, не съм двуличен. Но останах с прелестно възприятие към противника, тъй като те са в сложна позиция в класирането, само че играчите, треньорът и почитателите дадоха всичко от себе си. Съжалявам! Понякога след мач имам възприятието, че съм могъл да направя освен това, само че в тази ситуация нямаше по какъв начин да направя нищо повече. Направих всичко, което можах, вярвайки в гения на младия Волпато и гласувайки доверие на Неманя Матич. Когато спечелиш в 90-ата минута, хората биха споделили, че си имал шанс. Но ние търсихме този шанс в продължение на 45 минути ", съобщи Моуриньо.

Сега за Рома следва тежка седмица, като първо е решителният конфликт с Лудогорец в Лига Европа, а през уикенда идва дербито с Лацио.

" В момента дербито изобщо не ме интересува. Интересува ме единствено идващият мач. Когато един треньор не мисли за идния дуел, нещата не се развиват добре ", отсече Специалния.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР