Трейлър ти ли си? Псевдоними на двойка от игри за Травис Келс и Тейлър Суифт

...
Играта започва. Травис Келс каза, че топката е била в
Коментари Харесай

Играта започва.

Травис Келс каза, че топката е била в полето на Тейлър Суифт, след като той е играл за нея и певицата изглежда е уловила подаването му.

За да бъде ясно, все още не знаем какво се случва или не с Тейлър Суифт и тесния край на NFL. Знаем обаче, че Суифт имаше много хора, които обърнаха внимание на мача в неделя между Канзас Сити Чийфс и Чикаго Беърс.

Ако хората не се опитваха да изпратят Суифт и Келси, преди камерите да уловят певицата на „Cruel Summer“ да аплодира Chiefs, сега определено го правят.

Откакто Kelce разкри в своя подкаст със своя брат и колега футболист Джейсън Kelce през юли, че се е опитал да привлече вниманието на Суифт чрез една от нейните известни гривни за приятелство от нейните концерти, хората чакат да видят дали те наистина са станали нещо или не .

Сега, когато Суифт беше видяна да седи до майката на Келси в апартамент на стадион Arrowhead, започнаха конвенциите за именуване и дълбоките проучвания на Swiftie.

Разгледайте социалните медии и ще откриете, че има някои силни претенденти за това, което да наречем потенциално свързване на Swift и Kelce.

“Traylor”, “Tayvis” или вече любимият сред футболните фенове “Swelce”.

За екипа на „защо са тези новини“, моля, знайте, че когато най-голямата музикална звезда привлече вниманието на футболист/ерген от риалити телевизия, това определено е тема от голям интерес.

Има много за разопаковане. Например, както отбеляза един човек, фактът, че в музикалния видеоклип към нейния сингъл от 2008 г. „You Belong With Me“, Суифт се вижда „аплодирайки влюбения си футболист, който получава тъчдаун, а актьорът, който го играе, е във филма за Хана Монтана (също с участието на Тейлър) и името на неговия герой беше... Травис.

Говорете за предзнаменование.

Дори куотърбекът на Chief Патрик Махоумс изглеждаше малко погълнат от вълнението от всичко това, отбелязвайки по време на пресконференцията след мача, че е напълно наясно, че носителят на Грами артист е на стадиона.

„Почувствах малко натиск и затова знаех, че трябва да го занеса на Трав“, каза Махоумс.

„Тя е поп звезда. Тя е невероятна певица, невероятна във всичко, което прави“, каза той. „Не успях да се запозная с нея, но предполагам, че ако се окаже с Травис, вероятно ще я срещна в някакъв момент. Изглежда като добър човек, така че се надявам да успея да я срещна един ден.

Изглежда всеки е Swiftie в наши дни.

И за тези, които четат чаените листа, да, Суифт и Келси бяха забелязани заедно след мача, карайки наоколо в кабриолет със свален капак – лирично съвпадение на Тейлър.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР