Тревожността може да бъде инвалидизиращо състояние, с което не намирате

...
Тревожността може да бъде инвалидизиращо състояние, с което не намирате
Коментари Харесай

Преодоляване на тревожността чрез медитативни упражнения

Тревожността може да бъде инвалидизиращо положение, с което не намирате метод да се справите. Тя кара елементарни ежедневни задания да наподобяват невъзможни. Това може да докара до влошени връзки с хората към вас и проблеми в работата. Безпокойството не е нещо от което да се срамим и не се тормозете! Има доста способи да предприемете стъпки, с цел да сведете до най-малко неговото въздействие над вас.
Тази публикация е обвързвана с използването на медитативност, или положението на умишлено придвижване, за битка с безпокойството. Повечето хора знаят, че физическите извършения постоянно водят до възстановяване на настроението и отношението ви към живота. И евентуално също сте чували за медитацията като метод за понижаване на тревогата. Така че за какво да не комбинирате двете?
Защо е добре да бъдете съзнателни при осъществяване на извършения?
Вероятно си мислите, че медитативно придвижване значи йога. Докато йогата е един вид за уединяване на мислите и нахлуване в сегашното, то е допустимо постигането на положение на „ медитация “ във всяко едно упражнение, което изпълняваме.
Използвайки вниманието до момента в който спортувате, ще научите тялото и мозъка да работят дружно и да се свързват. Тази връзка с практиката ще продължи през целия ви ден. Всеки един ход, който вършиме физически, ще има цел и желание зад него.
Намирането на връзка ум-тяло в всекидневието ви, ще докара до понижаване на признаците на безпокойствие и даже изгубването им изцяло.
Как да употребявате съзнанието си до момента в който спортувате?
Започнете, като опитате някоя от многото медитации онлайн. Повечето от тези ръководени медитации ще ви покажат по какъв начин да сканирате тялото си или да поставите фокуса си върху избрани области на тялото. След това въведете тези понятия и практики във вашата фитнес подготовка.
Например, в случай че бягате, насочете вниманието си към краката и контакта им със земята, дишането, по какъв начин дробовете ви се пълнят и освобождават от въздуха.
Или, в случай че предпочитате да упражнявате с тежести във фитнеса, поставете фокуса си върху стъпалата си на пода, мускулите в краката трансформират формата си и потта капе надолу по челото ви.
Превръщайки вашата фитнес подготовка в медитация, ще постигнете успокоение в целия си ден, ще се чувствате освежени и центрирани. С течение на времето тревогата ви би трябвало да стане по-управляема.
Медитацията ви оказва помощ да контролирате мозъка си. Ще почувствате, че имате повече надзор.
Заключителни думи
Включването на вниманието във вашата фитнес подготовка ще има забележителни резултати върху вашата тревога, само че също по този начин ще усъвършенства връзката ви с упражненията като цяло. За доста хора упражненията се усещат като скучна рутина - нещо, което би трябвало да се направи за цялостното здраве.
Чрез поправяне на метода, по който подхождате към упражненията и прибавяне на схващане, упражнението ще се трансформира в отмора от ежедневното мислене. Фитнесът ще се трансформира в място за релаксираща психическа работа, до момента в който работите физически.
За повече хрумвания по отношение на естествените способи за битка с безпокойството, пробвайте този необикновен блог:. Тук ще намерите доста невероятни изявления за фитнес, здраве и хубост.
Успех с медитацията в придвижване и пътуването ви към живот без тревога!

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР