Тревата надмина човешки ръст в някои части на иначе престижния

...
Тревата надмина човешки ръст в някои части на иначе престижния
Коментари Харесай

2 м трева, змии и кърлежи в Красно село

Тревата надмина човешки растеж в някои елементи на другояче влиятелния столичен регион Красно село, в това число в квартала Иван Вазов, който дълго време водеше в класациите на града и страната по най-скъпи парцели и откъдето е фотографията.

Здравните управляващи предизвестяват, че без друго заплахата от кърлежи е доста огромна сега поради топлото и влажно време и избуялата неокосена растителност. Какво обаче да кажем, откакто тя развъжда и змии там, където играят дребни деца и се разхождат фамилии – в зоната сред НДК и Южния парк.

 width=

Подобна е обстановката в Лагера в същия регион, ръководен от кметицата от Демократична България Росина Станиславова , за чиито скандални позволения за строителство на здания, двойно по-високи от законовите правила към този момент сме писали неведнъж, както и за различен нейни дейности като хонорарите по европроект за кухни за небогати, които си беше определила. Даже в лагера има и ухапани от змии.

Поради несправянето на кметицата, Столичната община поема косенето и обезпазаритяването в региона. В същото време в много други, че дори и непрестижни региони на София като Подуяне и освен, това е един от първите пролетни сезони с безупречно отнасяне на зелените площи, прави усещане на софиянци.

Мария Пенчева
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР