Третото поколение на Фолксваген Туарег вече е в България, като

...
Третото поколение на Фолксваген Туарег вече е в България, като
Коментари Харесай

Новият "Фолксваген Туарег" вече е в България

Третото потомство на " Фолксваген Туарег " към този момент е в България, като моделът беше показан със зрелищно шоу в София. Автомобилът е оборудван с най-модерни благоприятни условия за съгласуваност, както и с извънредно разнообразие от авангардни технологии в региона на асистиращите системи, комфорта, светлините и инфотейнмънта.

Дизайнът се отличава с динамични линии. Амбицията на " Фолксваген " е, че с " Туарег " още през днешния ден демонстрира по какъв начин ще наподобява бъдещето на автомобилните интериори на следващия ден.
 Новият
Другите неща, които впечатляват в колата са новите системи на окачването, като технологията за компенсиране на съмненията на каросерията с електромеханични регулируеми напречни стабилизатори, както и дейното ръководство на всички колела.

Третото потомство на " Туарег " е леко пораснало на дължина и ширина спрямо предшественика си. Новите размери на автомобила се отразяват позитивно както на пропорциите на каросерията, по този начин и на пространството в салона и вместимостта на багажника, като минималната варира сред 697 и 810 литра според от ситуацията на задната седалка.
 Новият
Въпреки по-големите размери " Туарег " е със 106 кг по-лек спрямо предшественика си. Автомобилът дебютира с V6-турбодвигатели с 3.0 литра работен размер.



Двата дизелови V6 мотори са с мощности 231 и 286 конски сили, а през есента към тях ще се причисли бензинов V6 с 340 коня. На по-късен стадий се чакат 4.0-литров турбодизелов V8 с мощ 421 к.с. Планира се и стартиране на плъг-ин хибридна версия.

В последните години " Фолксваген " е в същинска SUV-офанзива. Към познатите кросоувъри " Тигуан " и " Туарег " се причислиха T-Roc и удължената версия на " Тигуан ", кръстена " Олспейс ". Скоро ще бъде пуснат още по-компактен SUV, който ще се нарежда под T-Roc и е кръстен T-Cross. През 2020 година се чака и първият напълно електрически модели в сегмента от " Фолксваген " - I.D. CROZZ.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР