Третото кръгово кръстовище на Карлово, изграждано на Подбалканския път в

...
Третото кръгово кръстовище на Карлово, изграждано на Подбалканския път в
Коментари Харесай

Канят Бойко да открие третото кръгово кръстовище в Карлово

Третото кръгово кръстовище на Карлово, изграждано на Подбалканския път в посока София, ще бъде намерено публично на 18 юли, когато Карлово празнува своя празник и 182 години от рождението на Васил Левски. Церемонията за прерязването на лентата ще бъде от 12.30 часа. Кметът на Карлово Емил Кабаиванов към този момент изпрати предложения за събитието на премиера Бойко Борисов, на министъра на районното развиване, на изпълнителния шеф на Агенция Пътна инфраструктура, на шефа на Областно пътно ръководство и на народните представители от 17-ти многомандатен изборен регион.

Съоръжението е доста по-сложно за създаване от предходните две, които са на изходите за Пловдив и за Бургас. То се строи на мястото на кръстопът, който бе рисков и през годините обратно бе причина за голям брой произшествия. Обектът се построява от Агенция пътна инфраструктура, общината приготви всички процедури за проектирането и осъществяването.

Строителството е в напреднала фаза, следва полагането на троен слой асфалт, само че пътят в посока Сопот-София до момента не е затварян. На 13 юли обаче от 14.00 часа придвижването от Карлово за Сопот ще бъде затворено за 24 часа. Тогава до 14.00 часа на 14.00 юли ще бъдат положени три пласта асфалт и това ще бъдат едни от последните довършителни действия на обекта. През това време придвижването ще се пренасочва по обходен маршрут, оповестиха от администрацията.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР