Третото издание на станалата популярна у нас платформа HITS ONLY,

...
Третото издание на станалата популярна у нас платформа HITS ONLY,
Коментари Харесай

Шоуто HITS ONLY с най-доброто от музиката на 80-те и 90-те с нова дата

Третото издание на станалата известна у нас платформа HITS ONLY, която събира най-обичаните международни звезди на 80-те и 90-те на една сцена, ще  бъде отсрочено за идната година. Зрелищното шоу с DJ BOBO, CC CATCH и ядрото на ACE OF BASE - JENNY BERGGREN, е измежду многото, планувани за сегашния и идващия месец, наранени от изключителната интернационална конюнктура, подбудена от разпространяването на ковид (COVID-19). В разследване на наложените ограничавания в свободното напредване на хора и артикули, възпиращи естественото протичане на оповестените концертни събития, уредниците от KEEN ACTS, радио ENERGY и мениджмънтът на музикалните звезди поставиха взаимни старания за намирането на най-благоприятен вероятен вид. Грандиозното празненство, обещаващо на почитателите ударна доза обичани шлагери, ще се състои в Арена Армеец на 17.04.2021.
Настоящата невиждана обстановка въздейства извънредно отрицателно на цялата промишленост, обвързана със събитията у нас, обхващаща уредниците на фестивали, концерти, изложби, конференции, спортни мероприятия и така нататък, както и всички техни подизпълнители, занимаващи се с реализацията, и обвързани в договорни връзки на интернационално равнище.
Обстановката е невиждана също по този начин за всички, които работят в областта на събитията по целия свят, като се чака занапред да се създаде ясна методология за това по какъв начин ще се синхронизират финансовите връзки сред обособените страни по веригата – актьори, уредници на турнета, сътрудници, местни подизпълнители, туроператори, притежатели на зали, фирмите, предлагащи билети, както и техните клиенти, закупили билети авансово.
Въпреки, че отлагането е по причина, независеща нито от Keen Acts и радио ENERGY, нито от артистите, нито от залата за събития, и се случва в непосредствен до даденото шоу миг, при към този момент изплатени възнаграждения, наем на зала, самолетни билети, реклама, както и непредвидените спомагателни разноски, свързани с изместването и реорганизацията, ще се опитаме скоро да ви осведомяваме по отношение на разновидности за връщане на пари от билети, в случай че в последна сметка няма да имате опция да присъствате на събитието.
Билетите за грандиозното шоу HITS ONLY ALL STARS, закупени досега, важат за новата дата 17.04.2021 без нужда от презаверяване.
За повече информация следете фейсбук страницата на събитието, както и новините на www.eventim.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР