Третодивизионният ЦСКА 1948 изрази притесненията си от натиск срещу спортния

...
Третодивизионният ЦСКА 1948 изрази притесненията си от натиск срещу спортния
Коментари Харесай

"ЦСКА 1948" се притесни от натиск срещу Кралев покрай конкурса за базите

Третодивизионният " ЦСКА 1948 " изрази терзанията си от напън против спортния министър Красен Кралев около състезанието за базите, употребени в годините от ПФК ЦСКА АД. От аматьорския клуб обявиха, че желаят законите да бъдат спазени.

Преди дни Кралев сподели, че документите е готова и се чака скоро процедурата да стартира. " Ясно е, че има закон, който би трябвало да се съблюдава. Ясно е къде са почитателите, само че има процедури, законови правила и би трябвало да си извървим пътя. Колкото и да ми е тежко, колкото и бързо да желая това да завърши ", съобщи министърът преди седмица.

От " ЦСКА 1948 " показват, че някои елементи от изявление на Кралев будят терзания " и припомнят за предишното лято, когато базите бяха отнети от ЦСКА и дадени без конкурс на извънстоличен тим – " Литекс ", като към момента договорът остава прикрит. Не единствено от нас, а и от обществото ". Клубът продължава да упорства договорът да бъде показан, до момента в който Кралев отхвърля, с цел да не се основава напрежение.

" Обещавате състезанието да удовлетвори " преобладаващата " част от почитателите. Господин Кралев, считаме, че преди всичко би трябвало да бъдат задоволени ползите на безусловно всички българи, т.е. държавните ползи. Хората не са почитатели единствено на един тим, било то " Литекс ", " Левски ", ЦСКА, " Славия ". И при над милион почитатели на ЦСКА по какъв начин ще бъдат изброени " преобладаваща ". Отново по кресливи агитки? С платени тролски акции по " Facebook "? С образуване на рейсове от ловешките и етрополските села? Ние желаеме да участваме в законна конкуренция, не в платени акции ", допълват от третодивизионния клуб.

" И ние виждаме нараснала " интензивност " на персоналния Ви профил във " Facebook " от страна на почитатели на " Литекс ". Няма да разясняваме заплашителния звук към български министър в някои от тях. Но натискът още веднъж притеснително припомня на извиването на ръце, особено за лятото на 2016 година, когато беше съзнателно фалиран ЦСКА. От господарите на същите тези платени или употребявани ентусиасти ", прибавят от " ЦСКА 1948 ".

В последните седмици клубът, представящ се като клуб на почитатели на ЦСКА, стартира масирана акция с платени изявления в обществените медии. В тях се натъртва на опълчването с " ЦСКА - София ", като се употребява хаштаг " Ние сме ЦСКА, те са Литекс ". Доскоро от " ЦСКА 1948 " твърдяха, че " не се показват като правоприемник на банкрутиралия ЦСКА ".

Очаква се в състезанието за базите да се включат ръководения от Гриша Ганчев " ЦСКА - София ", както и " ЦСКА 1948 ". Стадион " Българска войска " и базата в Панчарево влизат в новото сдружение " Сердика спортни парцели " ЕАД.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР