Третодивизионният отбор на Леонеса се наложи сензационно над Атлетико Мадрид

...
Третодивизионният отбор на Леонеса се наложи сензационно над Атлетико Мадрид
Коментари Харесай

Три елитни отбора изненадващо отпаднаха от Купата на Краля

Третодивизионният тим на Леонеса се наложи сензационно над Атлетико Мадрид с 2:1 в дуел от 1/16-финалите за Купата на Краля. Атлетико поведе в резултата в 62-рата минута с попадение на Анхел Кореа, само че в края на постоянното време Хулен Кастанеда възвърне равенството и вкара мача в продължения. В 108-ата минута Серхио Бенито се разписа и донесе триумфа на своя тим.

Отборът на Ейбар загуби гостуването си на третодивизионния Бадахос и не съумя да се класира за 1/8-финалите на Купата на Краля. Домакините откриха още в 8-ата минута посредством попадение на Кингсли Фоби. В 21-ата Александре Коредера удвои задатъка на своите, а малко по-късно Чарлес бе прецизен от дузпа и означи почетното попадение за гостите. В 72-ата Пабло Перес оформи крайното 3:1 и изхвърли Ейбар от шампионата.

В различен дуел от 1/16-финалите Бетис също отпадна от шампионата. Домакините поведоха в 47-а минута с попадение на Алехандро Катена, а в края на срещата Хоакин изравни и вкара дуела в продължения. В продълженията Лорен реализира цялостния поврат и изведе Бетис напред, само че в края на второто продължение Андрес осъществя за 2:2 и остави всичко в ръцете на ориста.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР