Третодивизионният ОФК Ямбол 1915 най-после намери треньор за новия сезон

...
Третодивизионният ОФК Ямбол 1915 най-после намери треньор за новия сезон
Коментари Харесай

Нено Ненов отново пое Ямбол

Третодивизионният ОФК Ямбол 1915 най-сетне откри треньор за новия сезон и това е още веднъж легендата на Черноморец (Бургас) Нено Ненов.

Днес от 18:00 часа той ще изведе тима за първа лятна подготовка, като тогава ще бъдат оповестени програмата за летните контроли, а също по този начин и проектите за развиването на клуба.

В Ямбол имаха желание да ангажират на първо време Георги Мечечиев, по-късно и Николай Жечев, само че и двамата отхвърлиха по разнообразни аргументи. Така към този момент напълно общинският клуб още веднъж предложения Ненов, който стартира пролетния дял на шампионата. Но отборът на Ямбол имаше единствено един мач преди пандемията от ковид да постави кръст на спорта по целия свят.

Нено Ненов до скоро беше в школата на Черноморец, където реализира редица триумфи. С набор 2003 той приключи 2-и в Югоизточната U15 група, като неговите момчета в два мача не позволиха гол от прехвалената селекция на Ботев (Пловдив).

След това завоюва интернационалният шампионат в Сандански, побеждавайки на финала ЦСКА след осъществяване на дузпи. Воденият от него отбор на " акулите " пък стана и първенец на Зона Пловдив при 17-годишните, откакто към прекратяването на шампионата водеше с 6 точки пред Спартак Пловдив.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР