Третодивизионният Димитровград 1947 стана областен първенец в турнира за Купата

...
Третодивизионният Димитровград 1947 стана областен първенец в турнира за Купата
Коментари Харесай

Димитровград напред в турнира за Купата на АФЛ

Третодивизионният Димитровград 1947 стана регионален отличник в шампионата за Купата на Аматьорската футболна лига. Във финалната среща, играна на стадион Хасково, димитровградчани реализираха класическа победа с 3:0 против АФК Хасково.

Момчетата на треньора Живко Иробалиев се опитваха да се опълчват на на по-опитните посетители, атакуваха безредно, само че гостите демонстрираха по-голяма успеваемост и осъществиха ситуациите си. През първото полувреме се разписа Васил Сантов, който вкара в 16 минута. Малко по-късно и гредата избави от втори гол вратаря на Хасково. Ударът на Антон Колев се отби от страничния дирек. През второто полувреме в игра се появи и голмайсторът на Димитровград Недялко Хубенов, който доста раздвижи играта, а двата гола означи най-креативния им халф Слави Кирилов, който се разписа в 53-ата и 84-ата минута.

Така тимът на Димитровград продължава в идващия стадий на междуобластната конкуренция за аматьорската купа, като ще играе след чоп с други регионални първенци от Зона Пловдив./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР