Третодивизионният Банско би дузпата на може би най-именития си футболист

...
Третодивизионният Банско би дузпата на може би най-именития си футболист
Коментари Харесай

Банско би шута на звезда за симулативна игра

Третодивизионният Банско би дузпата на може би най-именития си футболист в разгара на сезона. Миналият през Левски, Славия, Черноморец (Бургас) и Ботев (Враца) халф Милен Василев бе изпъден за симулативна игра при домакинското 1:1 с Чавдар (Етрополе) в 24-ия кръг от шампионата предходната събота.

Във въпросния мач той влиза като запаса в 65-ата минута, пет минути по-късно открива резултата, а в 80-ата без никаква забележима причина своеволно напуща терена. Това принуждава треньорът на " козлите " Димитър Крушовски да вкара ветерана Красимир Дурчов на негово място, вместо на планувания да излезе Илия Карапетров. В последна сметка в настъпилия безпорядък и след последвалия червен картон на Георги Фикийн Банско разрешава равнене в 90-ата минута.

След срещата Василев популяризира две разнообразни версии – първата е, че нещо в крайници го пресякло, а втората – че е получил разтежение. В понеделник обаче той освен че не куца, само че и тренира на цялостни обороти. Същата вечер изпълнителният шеф на отбора Крикор Румян го освобождава от тима.

" Когато му оповестих, че задължението му с нас завършва с неотложен резултат, той си призна, че е направил всичко съзнателно като очевидна проява против това, че е запаса в последните мачове. Не отхвърлям, че Василев е доста добър футболист, единствено че главата му не е чиста, тъй като се занимава с други неща, които му пречат и действително са сгромолясали кариерата му. Откакто е в Банско, сме му помагали всякога, когато е имал потребност, правили сме десетки взаимни отстъпки, само че в този момент ни съобщи и амнистия няма. Колкото и да е дребен нашият клуб, никой не е по-голям от него ", разяснява Румян.

Милен Василев беше притеглен в Банско през лятото и до края на първия полусезон в Югозападната Трета лига бе неизменим титуляр. Стадион " Свети Петър " пък е следващото място, откъдето ботевградчанинът е изпъден поради скандалното си държание.

Югозападна Трета лига 24 кръг, събота 30 март  Банско 1:1краен резулат  Чавдар (Етрополе)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР