Трето дело, водено от „Еврофутбол" срещу умишленото убиване на компанията,

...
Трето дело, водено от „Еврофутбол" срещу умишленото убиване на компанията,
Коментари Харесай

„Еврофутбол спечели трето дело – този път срещу НАП

Трето дело, водено от „ Еврофутбол " против умишленото ликвидиране на компанията, беше извоювано от първия и единствен български букмейкър. С решение от 20.07.2020 година Административен съд - София-град (АССГ) разгласи за противозаконен отхвърли на Националната организация за приходите (НАП) да бъдат изплатени възнагражденията на чиновниците за месец април.
До тази неуместна правна обстановка се стигна, откакто бяха запорирани всички сметки на „ Еврофутбол " от Национална агенция за приходите по искане на Държавната комисия по
хазарта (ДКХ) поради публикуван АУПДВ. Това попречва компанията да се издължи на своите чиновници, което ни принуди да заведем и дело. Така АССГ призна настояването на българския букмейкър да изплати дължимите от него хонорари за основателно. Решението не предстои на обжалване!
„ Еврофутбол " за следващ път афишира дейностите на ДКХ за административен произвол и корист с власт, за което уведоми както водещите български и интернационалните институции, по този начин и родната общност. Компанията декларира, че ще търси своите права по всички вероятни законови способи освен у нас, само че и пред непознатите правораздавателни органи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР