Третият турнир от календара на БСФ за сезон 2022/23г. Miss

...
Третият турнир от календара на БСФ за сезон 2022/23г. Miss
Коментари Харесай

Виктор Илиев с първа титла за сезона в българския снукър

Третият шампионат от календара на БСФ за сезон 2022/23г. Miss Pink предложи третия друг първенец. След изгубените 2 финала дотук през сезона на първия шампионат от категория B в гр. София Виктор Илиев съумя да завоюва трофея. 

Той го направи със жанр, като в четвъртфиналния си конфликт против Николай Попов осъществя серия от 114 точки във втория фрейм, с която сграбчи най-големия брейк в шампионата и джакпота за сенчъри брейк. В хода на шампионата 21-годишният играч от София направи и още 3 халф-сенчъри брейка.

В повтаряне на финала от Shining stars championship Илиев този път се оправи елементарно с младия гений Максим Костов с безкомпромисния резултат от 4:0 фрейма. На полуфиналите и двамата имаха инфарктни дуели против представители на Пловдив, като Илиев надви над Велиан Димитров, а Костов се оправи с Виктор Иванов - и двата мача бяха решени в цялостния формат - 3:2 фрейма. 

С успеха си в този шампионат Виктор Илиев излезе преди всичко в ранглистата за сезона и си обезпечи присъединяване в последния шампионат от сезона Шампион на първенците. 

Следващият шампионат от сезона ще се организира на 12-13.11 - Tepeto Open, категория С.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР