Третият турнир от Големия шлем - Уимбълдън, бе отменен официално

...
Третият турнир от Големия шлем - Уимбълдън, бе отменен официално
Коментари Харесай

Официално: Отмениха Уимбълдън

Третият шампионат от Големия шлем - Уимбълдън, бе анулиран публично поради пандемията от ковид. 134-ото издание на шампионата ще се организира от 28 юни до 11 юли през 2021 година.

" Най-важни за нас са здравето и сигурността на всички, които се събират, с цел да се случи Уимбълдън - обществеността във Англия и посетителите от цялостен ​​свят, нашите играчи, посетители, членове, личен състав, доброволци, сътрудници, реализатори и локалните поданици ", се споделя в изказването на уредниците.

„ Не взехме елементарно това решение и го направихме с най-голямото почитание към публичното здраве и благополучието на всички, които се събират, с цел да създадат провеждането на Уимбълдън допустимо. На нас ни тежи, че шампионатът е бил преустановяван само от Световните войни, само че след задълбочено разглеждане на всички сюжети, ние имаме вяра, че в последна сметка това е вярното решение. Ще се концентрираме върху това по какъв начин можем да използваме широчината на ресурсите на Уимбълдън, с цел да помогнем на тези в нашите локални общности и отвън тях. Нашите мисли са с всички тези, които са били и не престават да бъдат наранени от тези невиждани времена “, споделя Иън Хюит, ръководител на " All England club ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР