Третият турнир между привърженици на Славия от София ще се

...
Третият турнир между привърженици на Славия от София ще се
Коментари Харесай

12 отбора спорят помежду си в 3-ия турнир на белите фенове

Третият шампионат сред последователи на Славия от София ще се организира на 6 април (събота). Футболната конкуренция стартира в 9.30 часа. Арена на дуелите е спортната база на клуба " Стоян Коцев-Кано ". Организатор е фен-фракцията Boys Sofia със съдействието на Сдружение " Славия ".

Проявата е част от белите празници по случай 106-ата годишнина от основаването на клуба. Инициативата е в памет и на трагично починалия през 2011 година ентусиаст Петър Добрев-Ханс и е под надпис: " Славия и Ханс - постоянно с нас ".
 Снимка 415993
Източник:

Регламентът планува: полувремена по 10 минути. Сред участващите 12 сформира има отбори с паметни имена като: (де)Белите, " Кило горе, кило доле ", " Скрита мощ Хуниорс ", " Юношите ", " Бъкстон е единствено черно-бял ", " Синовете на Один ", " Свободните сътрудници ", " Аутсайдерите " и други Фаворит за трофея и тази година е селекцията на BOYS191312, която заслужи оценката в първото издание на конкуренцията през 2017 година Отново има интернационално присъединяване - " Тийм Берна ". Където капитанът е полуполяк, има петима швейцарци, почитатели на " Йънг Бойс " и трима холандци, които живеят и работят в България от пет години и са станали почитатели на " Славия ". Дори са си създали знаме.

В груповата фаза се играе " всеки против всеки ". За 1/4-финалите, които ще са в 12:00 ч, се класират първи и втори от всяка група. След концерта са 1/2-финалите и финалът. За спечелилите има планувана купа и златни медали, а за подгласниците сребърни оценки. Има и специфичен приз за голмайстор на шампионата.
 И Андрей Слабаков се включва в шоуто на Славия в събота
И Андрей Слабаков се включва в шоуто на Славия в събота

Празникът дава обещание да бъде зрелищен

Тържествата във връзка 106-ата година от основаването на най-стария съществущ и през днешния ден достоверен състезателен клуб у нас не престават и с други начинания същия ден 6 април (събота). Тогава от 13.00 часа ще има рок концерт и демонстрации на спортни умения на деца от школите на " белия " клуб. Ще вземат участие джаз-звездата Васил Петров, групите " Спринт ", " Атлантик " и Rock Session, рокаджията Ники Томов, както и рап-изпълнителят PAFF, всички поклонници на " бялата " спортна концепция. Събитието ще се организира в пространството зад таблото на стадион " Славия " при игрищата на школата. Там ще бъде построена и специфична сцена. Входът и за двете мероприятия е свободен.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР