Третият сезон на История на прислужницата започна този уикенд, а

...
Третият сезон на История на прислужницата започна този уикенд, а
Коментари Харесай

Кайли Дженър, „История на прислужницата“ и как ядоса последователите си

Третият сезон на " История на прислужницата " стартира този уикенд, а почитателите на антиупотичната история на НВО по романа на Маргарет Атууд със същото име са милиони.

Сред тях се оказа и " най-следваният " човек в Instagram - милиардерката и световна звезда Кайли Дженър. Тя даже провежда особено празненство в чест на новия сезон.

Кайли и приятелката й Анастасия Караниколау се облякоха в типичните червени плебеи и бели бонета, носени от прислужниците в сериала. Мястото, където се организира празненството, е украсено в същите цветове, а гостите се посрещат от девойки, облечени като " мартите " в сериала.

И до момента в който Кайли, приятелките й и някои от милионите й почитатели се забавляват с това, реакциите на по-здравомислещия свят към празненството са унищожителни. Причината е, че сериалът, както и истинският разказ на Атууд, третират тематиката за едно тоталитарно общество, в което на дамите са отнети всички права.

" Прислужниците " са чисто и просто секс робини, давани на заможните фамилии, с цел да се снабдят с правоприемник.

Хората, осъзнали стряскащата новост на историята, изключително на фона на следващия щат в Съединени американски щати, забранил абортите и с това лишил следващо женско право, са шокирани от празненството на Кайли.

" Това е безусловно неправилно. " " Тя явно не схваща предизвестието в историята " и " Какво по-забавно от това от това да се маскираш като дами, които са редовно изнасилвани и лишени от съществени човешки права? " са единствено някои от мненията във връзка заниманието на милиардерката. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР