Третият сезон на Игри на волята“ е вече в историята,

...
Третият сезон на Игри на волята“ е вече в историята,
Коментари Харесай

Звездите от "Игри на волята", които си станаха истински BFF

Третият сезон на „ Игри на волята “ е към този момент в историята, само че множеството от участниците тази година се трансфораха в същински звезди и несъмнено, инфлуенсъри. Много от тях не престават да поддържат близки връзки и след края на предаването. Ето сред кои участници се зародиха най-силни другарства след жестоките борби на терена:

1. Елизабет и Габриела

Двете хубавици непрекъснато показват околните си взаимоотношения. Наскоро бяха дружно и на СПА уикенд, а Instagram профилите им изобилстват от споделени сторита.

2. Валентин и Елия

Трябва да признаем, че двамата много бързо прекрачиха границата от близки другари до любовни взаимоотношения и несъмнено се трансфораха в една от обичаните ни двойки на 2021 година

Виж още: И заживели щастливо: Тина и Миро от " Един за различен " на Малдивите, а Анси и Марти с изненади

3. Мани и Кремена

Мани и Кремена бяха в един тим (този на Бойците) и не един път се изправиха против всички останали, с цел да се защитят една друга. Вероятно това е и повода да не престават да поддържат близки взаимоотношения и след края на предаването.

4. Елизабет и Андрей

Двамата са може би най-яркият образец за другарство от третия сезон на „ Игри на волята “. Разбира се, близостта им накара доста хора да спекулират с това, че сред тях има доста повече от другарство, само че и двамата потвърдиха, че в това няма нищо правилно.

Виж още: Инфлуенсърско събиране: Какво се случва с красивата Ивана от сезон 2 на " Игри на волята "

5. Морунов и Андрей

Всички помним, че Морунов отпадна на крачка от финала. Тогава самият Андрей го дефинира като „ най-достоен за огромната премия “. Като прибавим и това, че Андрей е ски бегач, а Морунов ски инструктор – наподобява общите неща сред двамата не са по никакъв начин малко. 

Изображение: https://www.instagram.com/elizabeth_vassileva/, https://www.instagram.com/mani_vu_nang_ta_the_queen_/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР