Третият сезон на един от хитовите тв сериали - дистопията

...
Третият сезон на един от хитовите тв сериали - дистопията
Коментари Харесай

Историята на прислужницата, сезон 3: Премиерата е днес

Третият сезон на един от хитовите тв сериали - дистопията „ Историята на прислужницата “ е с премиера през днешния ден, 6 юли. В онлайн стрийминг платформата HBO GO към този момент са налични първите 3 от общо 13 епизода, като всяка нова серия ще е налична в платформата всеки идващ четвъртък. Телевизионната на новия сезон е планувана за юли

Сериалът, който феновете на HBO могат да гледат и у нас, “Историята на прислужницата “ въодушевява и работи не по-малко прочувствено от романа на Маргарет Атууд, на който е основан. Последните две години от ден на ден дами по света се вглеждат и асоциират по един или различен начинс историята на основната героиня Джун/Офред и нейната битка за тъждество и свободен избор да родиш, да бъдеш майка и да отглеждаш децата си в безвредна среда.

Историята на Джун вълнува доста дами по целия свят и това се дължи на припознаването на действителни проблеми, с които те се сблъскват всекидневно в някое кътче по света. У нас сериалът и посланията му също имат поддръжници, които се сплотяват от идеята му за правата на дамите.

Вижте в този момент филмов откъс от новия сезон:
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР