Третият протест, обявен като „Велико народно въстание“, ще се проведе

...
Третият протест, обявен като „Велико народно въстание“, ще се проведе
Коментари Харесай

Велико народно въстание III иска оставките на Борисов и Гешев

Третият митинг, разгласен като „ Велико национално въстание “, ще се организира във вторник, като концепцията е събитието да съвпадне с 112-годишнината от оповестяването на независимостта на България.

Това се явява 76 ден от началото на митингите, чиито съществени претенции са оставка на кабинета "Борисов 3 " и на основния прокурор Иван Гешев.

Началото на следващия антиправителствен митинг е оповестено за 17.00 часа още веднъж на площад "Независимост ", именуван също Триъгълника на властта.

"Отново идва ден, в който Независимостта би трябвало да бъде извоювана, а не чествана. Елате да извикаме дружно, че желаеме да бъдем свободни от Борисов и мафията! ", пишат уредниците на митинга - така наречен Отровно трио.

"Протестът дотук реализира много неща, за които ние рядко си даваме сметка в нашето ежедневие. Протестът реализира доста министерски оставки. Не знам дали хората си спомнят, че имахме министър на финансите Владислав Горанов, че имахме министър Данаил Кирилов и още три-четири такива имена. Протестът реализира десетки изявления на доста международни медии, които бяха не запомнили името на страната ни, а в този момент, за зла орис, си го припомниха още веднъж поради антикорупционните безредици по българските пощади и по площадите на европейските градове ", заключи Арман Бабикян.

В понеделник министър председателят Бойко Борисов обаче още веднъж даде поръчка, че няма желание да се разделя с властта.

"На кой да се предадем? Ние желаеме, само че няма на кой. Нека да си прожектират филмчета на митингите, има народна власт, само че ясно се вижда какво демонстрират тези, които работят, и какво демонстрират другите. Да излязат с стратегии и в случай че са по-добри от нашите, да завоюват изборите ", сподели Борисов по време на инспекцията на градежа на Автомагистрала "Хемус ".

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР