Третият поставен Григор Димитров отпадна във втория кръг на Мастърс

...
Третият поставен Григор Димитров отпадна във втория кръг на Мастърс
Коментари Харесай

Григор Димитров не успя срещу Милош Раонич

Третият подложен Григор Димитров отпадна във втория кръг на „ Мастърс 1000 “ шампионата на клей в Мадрид.

Българинът отстъпи на Милош Раонич от Канада с 5:7, 6:3, 3:6 след два часа игра на корт „ Аранча Санчес “ в комплекса „ Каха Махика “.

В петия гейм на откриващия сет Димитров губеше с 0:40 при собствен сервис, само че не се съобщи и завоюва за 3:2. В 11-ия обаче Раонич стигна до нови две точки за брейк и осъществя втората след излизане на мрежата. В идващия гейм роденият в Подгорица тенисист поведе с 40:15 и завърши частта при втория сетбол с мощен сервис, при който ретурът на Димитров излезе в навън.

Григор стигна до първите си точки за пробив в четвъртия гейм и съумя, а по-късно затвърди за 4:1.  В седмия канадецът получи две точки за връщане на брейка, само че хасковлията не трепна и взе подаването си за 5:2. След това изравни частите в деветия гейм при втората си опция.

Димитров получи точка за пробив в седмия гейм на заключителния сет, само че Раонич се измъкна с два следващи аса. За страдание в идващия гейм канадецът проби на собствен ред и при 5:3 сервираше за успеха. Той стигна до мачбол и го осъществя на часа.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР