Третият поред филм, обединяващ всички герои и злодеи от комиксите

...
Третият поред филм, обединяващ всички герои и злодеи от комиксите
Коментари Харесай

"Отмъстителите: Война без край" е най-гледаният филм у нас

Третият подред филм, сплотяващ всички герои и злодеи от комиксите на "Марвел " - "Отмъстителите: Война до безкрайност ", който е и 19-ти от началото на филмирането на комиксите на Джак Кърби и Джим Старлин, зае първа позиция измежду най-гледаните филми у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните. За първите три дни по екраните у нас той е гледан от 49 161 фенове и има 582 824 лв. доходи.

На втора позиция е екшън-комедията "Такси 5 ". Познатият сюжет, само че с повече нови в сравнение с остарели герои, измежду които и племенникът на таксиметровия водач Даниел, който обаче не разполага с положителни шофьорски умения, е гледан от 49 051 фенове и има 428 963 лв. доходи за трите седмици у нас.

Трето място заема европейската анимация "Пчеличката Мая: Игрите на меда ". Съревнованието сред Мая и империатрицата на Бъзтрополис е гледано от 10 343 фенове и има 91 666 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

Четвърто място е за "Зайчето Питър ". Историята за взаимоотношенията сред стопанина на къщата и жителите на градината й е към този момент месец на екраните у нас и за това време са я гледали 70 230 фенове и има 569 595 лв. доходи.

На пета позиция в топ 10 е втората премиера от предишния уикенд - комедията "Диагноза: Секси! ". Случващото се с героинята на Ейми Шумър след удар във фитнес-салон, който обръща визията й за самата нея, е гледано от 2 507 фенове и има 24 202 лв. доходи за първите три дни у нас.

Шесто място е за екшъна "Rampage: Унищожителите " с Дуейн Джонсън в основната роля. Разказът по видеоиграта от 80-те години на предишния век за това по какъв начин маймуни и чудовища унищожават градовете е гледан към този момент от 34 454 фенове и има 373 362 лв. доходи за трите седмици по екраните у нас.

На седмо място е трилърът "Истина или предизвикателство ". Разходката на група младежи до Мексико, която се трансформира в призрачен сън за тях след влизането в позната игра, е 10 дни на екраните у нас и за това време е гледана от 10 574 фенове и има 93 680 лв. доходи от билетите им.

Осмо място е за комедията "Секс на куково лято " с Джон Сина, Лесли Ман и Айк Баринхолц в основните функции. Опитите на трима родители да спрат трите си дъщери от секса в нощта на абитуриентския им бал са гледани от 19 281 фенове и са събрали 170 376 лв. доходи.

На девето място измежду най-гледаните филми е анимацията "Откраднатата принцеса ". Украинската история за рицаря Руслан и хубавицата Людмила е към този момент месец на екраните у нас и за това време е гледана от 12 962 фенове и има 104 009 лв. доходи.

Десета позиция е за трилъра "Нито тон " на Джон Кразински. Историята за времето, в което малцината оживели на Земята не би трябвало да издават никакъв тон, с цел да не бъдат нападнати, е от три седмици на екраните у нас и за това време са я гледали 14 761 фенове и има 142 172 лв. доходи.

Извън първите 10 е третата премиера от предишния уикенд - филмът на Андрей Звягинцев "Нелюбов ". Драмата с награди от фестивала в Кан, "Сезар 2018 ", както и от Европейските кино награди и на Гилдията на съветските кино критици е гледана от 1 419 фенове и има 11 123 лв. доходи за първите си три дни на екраните у нас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР