Третият мандат за правителство отново беше водеща тема в кулоарите

...
Третият мандат за правителство отново беше водеща тема в кулоарите
Коментари Харесай

Преди връчването на третия мандат: Червените линии между партиите остават в сила

Третият мандат за държавно управление още веднъж беше водеща тематика в коридорите на Народното събрание. Дни преди приключването на крайния период от " Дондуков " 2 резервират безмълвие.

От ГЕРБ чакат Демократична България да получи третия мандат. Готови са да помислят за поддръжка, само че против ясно написани цели.

„ Ние казахме, че за Демократична България бихме могли да помислим тогава когато имаме в действителност ясна платформа върху която да залегне бъдещото държавно управление, да забележим с какви политики ще се занимава то и оттова нататък да се откри някакъв консенсус “, показа Георг Георгиев.

Най- положителния вид за третия мандат и съгласно Политическа партия е Демократична България.

„ Другите партии, съгласно мен, които могат да го получат, не са в положение да сформират кабинет, даже нямат експертния потенциал които да предложат. Знаете, едно е да бъдеш съпротива и да плюещ от трибуната, друго е да намериш хората които могат да ръководят страната и то в сложна обстановка “, безапелационен бе Искрен Митев.

От Демократична България към момента не са провеждали срещи с другите партии. Според Христо Иванов няма смисъл от предварителни диалози.

„ Третият мандат не е топка, която се подмята, а бъдещето на България, какво се случва със страната и ръководството ѝ “, сподели той.

Според Българска социалистическа партия множеството хора ги припознават като любимци за третия мандат.

„ Ние сме любимци може би всички хора виждат в нас любимец за ръководството на страната, само че дано да изчакаме връчването на мандата и тогава ще разясняваме “, сподели Георги Свиленски.

Готови да получат третия мандат са от Български напредък, още един път акцентира водача на партията Стефан Янев. И да търсят решения на рецесиите.

„ Това в действителност е тежка отговорност и още повече че имам опит, бил съм на този пост, въпреки и длъжностен министър ръководител, знам отговорностите, знам и евентуално какви рискове бихме могли да приемем от чисто политически проект “, съобщи той.

„ Възраждане “ са уверени, че третият мандат, който и да го получи, ще е несполучлив. Движение за права и свободи резервираха безмълвие.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР