Третият мандат се дава от президента. Ако дойде при нас,

...
Третият мандат се дава от президента. Ако дойде при нас,
Коментари Харесай

Янев: Ако получим третия мандат, първо ще говорим с “Демократична България“

" Третият мандат се дава от президента. Ако пристигна при нас, ние сме подготвени. Ще приказваме с партиите в низходящ ред, ще стартираме от " Демократична България ". Ще беседваме с всички, тъй като всеки може да има добавена стойност към евентуалните решения, които предстоят. Ние би трябвало да осигурим хляба на българския народ, а за зрелищата има време ", това съобщи водачът на " Български напредък " Стефан Янев по отношение на сформирането на държавно управление.
Прочетете още
Той съобщи, че партията не поддържа връщането на хартиената бюлетина и ще гласоподава за одобряването и разширението на машинния избор.

" Отвъд политиката, би трябвало да мислим за себе си и за личната си страна. Войната е доста покрай нашите граници и би трябвало да бъдем виновни. Можем да дадем оръжия от позиция на българския бизнес, само че дано погледнем дали това, което имаме, е задоволително. Ако има какво да дадем на Украйна, аз съм склонен ", разяснява Янев по въпроса с изнасянето на оръжие за Украйна. 

" Аз се чувствам непосредствен с всяка една парламентарна група. Нямам никакъв проблем с разговора. Има си особености, само че през цялото време на акцията и от първия работен ден съм споделил, че ние сме там да взаимодействаме ", сподели още водачът на " Български напредък " пред бТВ.

Стефан Янев съобщи, че би трябвало да се мисли прагматично, с цел да бъде образувано държавно управление. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР