Третият мандат е шансът да има кабинет с насочен мандат

...
Третият мандат е шансът да има кабинет с насочен мандат
Коментари Харесай

Манолова: Третият мандат е шанс да има кабинет

" Третият мандат е шансът да има кабинет с ориентиран мандат – с съответни цели, с небосвод 6 до 8 месеца. Той може да реши най-неотложните проблеми на българските жители ", съобщи ръководителят на парламентарната група " Изправи се БГ! Ние идваме! " Мая Манолова. Пред медиите в националното заседание тя разяснява изказването на Слави Трифонов, че няма да се гласоподава препоръчаният кабинет и отдръпването на претендента за министър председател Пламен Николов.

" Хората чакат актуализация на бюджета, преизчисляване на пенсиите, обезщетения за бизнеса поради новата Коронавирус вълна. Българските семейства ще имат потребност от поддръжка поради увеличението на цените на тока, парното и водата ", добави Манолова.

Според нея, в случай че от Има Такъв Народ са откровени, че им пука за българския народ, ще се включат в диалози сред " Демократична България ", " Изправи се БГ! Ние идваме! " и Българска социалистическа партия във връзка с третия мандат, както и в случай че са същински откровени в желанието си да отстраним ГЕРБ и Движение за права и свободи от властта. Ако желаят властта само и единствено за себе си, то тогава ще бойкотират диалозите, добави тя.

" Заради прищевките на Има Такъв Народ 45-тият парламент завърши за девет дни с една цел – да отидем на избори и те да получат повече депутатски места. Сега 46-тият парламент е тласкан да завърши по същия метод – за броени дни, тъй като явно хората на Слави Трифонов желаят цялата власт. Това няма по какъв начин да се случи с 65 депутата и цялостната липса на почитание и предпочитание да се води естествен диалог с евентуалните сътрудници ", сподели Манолова.

Нашето предложение за излаз от спешна обстановка, оповестено още на 13 юли, беше държавно управление на основата на служебния кабинет, в случай че не се образува държавно управление с първия мандат, акцентира тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР