Третият мандат е кризисен. Надявам се на политическа смелост и

...
Третият мандат е кризисен. Надявам се на политическа смелост и
Коментари Харесай

ГЕРБ с тежък ултиматум към ДБ за кабинет, взривиха Киро и Асен: Подходиха с безхаберие

Третият мандат е спешен. Надявам се на политическа храброст и на отговорност. Това разяснява в Русе ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

,,Настоявахме от ден първи да има общ документ на всички партии. Тогава нямаше да има значение кой взема мандата, а щеше да има значение какво болшинство стои зад този мандат. Никой не се съгласи на това “, изясни Атанасова.

Тя уточни, че в случай че третият мандат бъде връчен на Българска социалистическа партия, ГЕРБ няма да го поддържа, защото има решение на най-висшия орган на партията.

Ако третият мандат отиде при „ Демократична България “, чакаме от тях да изискат поддръжка, тъй като поддръжка безплатно не даваме, и да създадат ясна оценка за всичко, което се случи при ръководството на „ Продължаваме Промяната “ – да дадат оценка за всички корупционни кавги. Чак тогава можем да водим диалози с тях, сподели Атанасова, представена от Българска телеграфна агенция.

По думите ѝ, в случай че мандатът отиде при друга партия – „ Български напредък “, „ Възраждане “ или Движение за права и свободи, управителните органи на ГЕРБ занапред ще вземат решение.

Според Атанасова от „ Продължаваме Промяната “ са подходили с „ извънредно безхаберие “ към връчения мандат.

Те не го извършиха със наличие. Не си осигуриха поддръжка, с цел да има вероятно някакво държавно управление. Не поставиха никакви старания по една причина – от месеци наред бутат страната ни към предварителни парламентарни избори, добави Атанасова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР