Третият летен месец е на прага ни и ние го

...
Третият летен месец е на прага ни и ние го
Коментари Харесай

3 зодии, на които всички ще завиждат през август

Третият летен месец е на прага ни и ние го пускаме със слънчеви усмивки! Море, пясък, вкусна храна и свежи питиета - всички сме подготвени за почивки и пътувания. Но някои от нас ще имат много повече шанс от други.

Вижте кои са те съгласно планетите!
 Най-добрите сътрудници за мъжете Близнаци Най-добрите сътрудници за мъжете Близнаци
Вероятно не малко пъти сте чули изказванието, че в тези мъже надълбоко в душите им са се приютили няколко характера и техните стремежи са в...

ЛЪВ

Лъвове, цветущ рожден ден! Вашият месец е тъкмо като вас - парещ и подготвен за луди купони. А тази година той ще бъде и тъкмо подобен. Няма да има от какво да се оплачете по нито един периметър. Работата ще ви върви с лекост, проектите ви ще се реализират, купоните ще са в разгара си (особено към специфичните ви дати), а любовният живот ще бъде в пика си. Всичко ще бъде добре гарнирано с доста пристрастеност и развлечение, което сигурно ще докара до страхотни резултати.

БЛИЗНАЦИ
 3-те зодии, които елементарно биха се влюбили в зодия Лъв 3-те зодии, които елементарно биха се влюбили в зодия Лъв
Лъвовете са родени водачи. Те са смели, мощни и откровени. Те са едни от най-напористите зодии, които не би трябвало да се стараят прекомерно мн...

За следващ път близнаци, при вас хубавите неща стават постепенно. Но какво значение има това, значимото е че стават! Всички спорове и неща, които ви тормозят, стартират да се подреждат по този начин както очаквате и то е с помощта на вашите старания, което от своя страна ви кара да се чувствате горди от себе си. Това ще придаде още по-ярък и незабравим тип на лицето ви, което пък ще притегля хората към вас. А там някъде даже чака оня човек, който вие чакате толкоз от дълго време.

ВОДОЛЕЙ

Водолеи, последните месеци вие положихте в действителност страхотни старания в професионалния си проект и това съвсем изцеди силата ви. Но август ще бъде вашата сладка като мед премия, която ще ви приготви по този начин добре за есенните месеци, че дълго време ще се връщате към него в мислите си с усмивка на лицето. Ще бъдете на гребена на вълната от към пътешестване, почивки, събиране с другари и обич и за пръв път от доста време насам ще си позволите да се отпуснете, макар че сте си мислили, че сте не запомнили по какъв начин се прави това.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР