Третият и четвъртият във временното класиране на Премиър лийг –

...
Третият и четвъртият във временното класиране на Премиър лийг –
Коментари Харесай

Съставите на Лестър и Ливърпул, Кабак дебютира за шампионите

Третият и четвъртият във краткотрайното класиране на Премиър лийг – и, излизат един против различен на " Кинг Пауър Стейдиъм “ в първия дуел от 24-тия кръг. Разликата сред двата тима е три точки в интерес на " лисиците ". В края на ноември мърсисайдци надиграха изрично Лестър на " " (3:0) в дуел от деветия кръг, който бе един от най-силните мачове на първенците през сезона.

Ситуацията преди този конфликт е следната: Ливърпул за първи път под управлението на записа две следващи загуби в състезание, а Лестър завоюва единствено единствено един от последните си четири мача в Премиър лийг. В предишния кръг първенците позволиха тежко проваляне с 1:4 от водача, като това означаваше, че за първи път от 1963 година записват три следващи загуби в шампионата на своя стадион. " Лисиците " направиха нулево тъждество с на " Молиню ".
Today's line-up...

2 changes from our last outing. makes his debut. |
— Liverpool FC (@LFC)

Голямата вест в състава на гостите е, че, който бе притеглен в последния ден на зимния трансферен прозорец, стартира като титуляр в своят дебют за Ливърпул. Негов сътрудник в центъра на отбраната е. пропуща дуела поради мускулна травма. Другата смяна, която е направил Юрген Клоп, е, че Тиаго Алкантара е оставен на пейката, а вместо него стартира ветеранът Джеймс Милнър.

Даниел Амарти заменя тежко контузения Джеймс Джъстин в състава на Брендън Роджърс. Уолфред Ндиди, Марк Олбрайтън и Джейми Варди също стартират.

Лестър: Шмайхел, Перейра, Еванс, Союнджу, Амарти, Ндиди, Олбрайтън, Тилеманс, Барнс, Мадисън, Варди

Ливърпул: Алисон, Алескандър-Арнолд, Кабак, Хендерсън, Робъртсън, Вайналдум, Джоунс, Милнър, Мане, Салах, Фирмино

Премиър лийг 24 кръг, събота 13 февруари  Лестър Сити 14:30предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР