Третият двубой в бойната карта на зрелищното бойно шоу SENSHI

...
Третият двубой в бойната карта на зрелищното бойно шоу SENSHI
Коментари Харесай

Българският боец Николай Йоргов в сблъсък с ирански шампион на SENSHI 5

Третият дуел в бойната карта на зрелищното бойно шоу SENSHI ще изправи международният ни медалист по муай тай и карате киокушин Николай Йоргов против първенеца по карате киокушин на Иран Маджид Хашеми Беиджи. На 22 февруари на SENSHI 5 в зала „ Конгресна “ на Двореца на културата и спорта във Варна двамата ще се съревновават в категория до 80 кг по разпоредбите на KWU SENSHI. На арената ще имат 3 рунда от по 3 минути, с цел да стигнат до успеха. Правилата на дуела позволявт хвърляния и удари с лакти в главата, което от своя страна дава обещание зрелищен мач.

Двубоят на Йоргов на 22 февруари във Варна е петото му присъединяване в галата. От общо пет борби, българинът досега има четири победи на кръга на SENSHI. В края на предходната година той надви и над японец, класиран в топ 100 на най-хубавите карате киокушин бойци в света. Родният ни ас е сребърен медалист от международното състезание по муай тай WMF 2019 година и от международното състезание по карате киокушин KWU от 2013 година Освен нееднократен републикански първенец, Йоргов е първенец на Япония през 2011 и вицесветовен първенец по Шинкен шобу 2012 година.

Неговият конкурент на кръга на SENSHI 5 - иранецът Маджид Хашеми Беиджи, също има богат актив от победи. Освен първенец по карате киокушин в родината си, през 2017 година той става отличник по муай тай на Азиатските игри по бойни изкуства в зала.

Цялата бойна карта на бойното представление SENSHI 5 може видите на уеб страницата на галата www.senshi.com, както и в обществените мрежи на веригата https://www.facebook.com/senshigala/ и https://www.instagram.com/senshi.gala/

На 22 февруари публиката във Варна ще види общо 9 дуела сред едни най-големите имена в бойните спортове от общо 11 страни в стиловете KWU SENSHI, KWU Full Contact, WAKO PRO К-1 Rules и WAKO PRO Low kick. Елитният кръг ще реши ориста на две международни и една европейска WAKO PRO трофеи, а българският кикбоксьор Атанас Божилов ще направи пърата отбрана на пояса си.

Специално за предстоящото представление в България ще дойдат три холандски кикбокс величия – четирикратните първенци на К-1 Ернесто Хуст и Семи Шилт, както и трикратният отличник на К-1 Петер Артс. Към тях ще се причисли и генералният секретар на най-голямата киокушин организация KWU (б.р. – Световният киокушин съюз) Шихан Александър Пичкунов, който има край на международните серии Гран При по К-1 през 2007 и 2008 година. Специалните посетители ще влязат и в една значима роля по време на SENSHI – те ще бъдат рефери на някои от борбите.

Билетите за SENSHI 5 към този момент са в продажба (може да ги закупите от ТУК) и са с цени 10 и 20 лв..

SENSHI 5 се организира със специфичното подпомагане на А1, Централна Кооперативна Банка, ЗАД "Армеец ", "България Ер ", "М Кар София " и Bang&Olufsen.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР