Третият боксов мач между шампиона на Световния боксов съвет (WBC)

...
Третият боксов мач между шампиона на Световния боксов съвет (WBC)
Коментари Харесай

Мач номер 3 между Фюри и Уайлдър на 19 декември?

Третият боксов мач сред първенеца на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри и кандидата за пояса Дионтей Уайлдър може да се състои още през 2020 година Двата лагера интензивно договарят за датата 19 декември. Това съобщи промоутърът от " Топ Ранг " - компанията, която пази ползите на британеца - Брад Джейкъбс.

" Надяваме се да се случи на 19 декември. Дано дотогава обстановката с ковид се е нормализирала. Може би залата ще е цялостна на 50% от потенциала си. За това за момента се оглеждаме по целия свят, с цел да решим кое е най-хубавото място за осъществяване на събитието. Ще следим обстановката и ще забележим къде ще ни води ", съобщи Джейкъбс пред " Скай Спортс ".
Трети мач Фюри - Уайлдър през лятото на 2020 година "Гарантирам, че Пулев ще нокаутира Джошуа ", безапелационен е Боб Аръм
Фюри и Уайлдър се срещнаха на боксовия кръг за първи път през декември 2018 година тогава мачът им приключи с тъждество. Втората намира се състоя през февруари 2020 година, а Фюри победи с нокаут в седмия рунд и завоюва скъпия пояс. Няколко дни след мача Уайлдър съобщи, че ще се възползва от клаузата за образуване на реванш.

Ако подобен се състои, то първенецът на Световната боксова асоциация (WBA), Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова организация (IBO) Антъни Джошуа ще би трябвало да постави спирачка на желанията си за английски конфликт за сливане на купите.

Ей Джей би трябвало да излезе на кръга против Кубрат Пулев, с цел да пази една от купите си. Първоначално мачът беше плануван за лятото на 2020 година, само че по-късно беше анулиран поради пандемията от ковид и към момента няма публична дата за провеждането.
Кобрата против Джошуа с аудитория през ноември? Агентите на двамата боксьори водят договаряния за нова дата за мача за международната купа на IBF
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР