Трети ресторант в Мидтаун тихо затвори вратите си. Ето какво знаем

...
Когато собствениците на Cafe do Brasil и Brown's Bakery обявиха
Коментари Харесай

Когато собствениците на Cafe do Brasil и Brown's Bakery обявиха пенсионирането си и последвалите затваряния по-рано тази година, жителите на Midtown видяха две дългогодишни и винаги заети инсталации. Сега друг ресторант, известен с това, че редовно има тълпа, тихо затвори вратите си без обяснение.

Местоположението на Louie's Grill and Bar в центъра на града, 1215 N Walker Ave., затвори през юли без особено предупреждение за клиентите, местни жители или дори Midtown Redevelopment Corp. (Midtown OKC).

„Нашата организация разбра честно чрез лозата“, каза Джейки Добс, областен мениджър на Midtown за партньорството в центъра на Оклахома Сити. „Това също беше някак случайно, което всъщност не очаквахме.“

Oklahoman се свърза с Hal Smith Restaurant Group, оператори на Louie's, чрез техния уебсайт относно затварянето през юли 31 и не получи отговор. Свързахме се и със страницата на Луи в Instagram и не получихме отговор на това запитване.

Още: Бюджетни хапки: 13 ресторанта на OKC, сервиращи ястия за $15 и под

На прозореца на витрината беше поставен знак, който гласи: „Благодарим ви за 12 невероятни години! Съжаляваме да обявим затварянето на нашето местоположение Louie's Grill & Bar Midtown. Нашият последен ден на обслужване ще бъде неделя, юли 23-ти."

Въпреки че знакът не посочва причина за затварянето, той продължаваше с думите: „Не бъдете твърде тъжни, все още има 14 местоположения на Луи в Оклахома, на които да се насладите!" и насочи посетители към уебсайта на ресторанта.

Какво ще се случи със сградата на Louie's Grill and Bar?

Добс каза, че са й казали, че друг ресторант в крайна сметка ще поеме пространството, въпреки че тя няма подробности за това кой ще го управлява или каква концепция ще бъде.

Ресторантите все още се приспособяват към „новото нормално“ след пандемията, но това не е изключително за Оклахома Сити или Мидтаун област, тя е в цялата страна, каза Добс. Като цяло жителите на Оклахома Сити могат да бъдат спокойни, че въпреки последното закриване кварталът Мидтаун продължава, каза тя.

„Луи изглеждаше така, сякаш винаги беше зает и имаше страхотен бизнес, така че отново , не съм сигурна защо в крайна сметка затвориха. Не мисля, че това е свързано с липсата на бизнес или трудностите в това отношение за Midtown“, каза тя. „Ако не друго, мисля, че Мидтаун беше доста силен със задържането на ресторанти и отварянето на нови ресторанти и подобни неща.“

Тази статия първоначално се появи в Oklahoman: Louie's Grill and Bar, третият ресторант OKC в Мидтаун, който ще затвори през 2023 г.< /p> Вижте коментарите

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР