Трети остават от ДПС с 13.16%. БСП все още са

...
Трети остават от ДПС с 13.16%. БСП все още са
Коментари Харесай

При 93% обработени протоколи: ПП остават първи, разликата с ГЕРБ - близо 3%

Трети остават от Движение за права и свободи с 13.16%. Българска социалистическа партия към момента са четвърти с 10.28%. Зад тях компактно са Има Такъв Народ с 9.60%, а “Демократична България” печелят 6.16% от гласовете на гласоподавателите. Под 5% падат “Възраждане”, които са на ръба за влизане в Народното събрание с 4.88% от гласовете.

Лошите резултати от изборите за Българска социалистическа партия и “Демократична България” към този момент докара до първи рокади в структурите на обединенията - оставка като началник на предизборния щаб подаде Кристиан Вигенин, а от управлението на Демократична България си отиват Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов.

По отношение на президентския избор - Румен Радев остава надалеч пред проф. Анастас Герджиков. Данните на ЦИК демонстрират, че настоящият държавен глава печели 49.39% от гласовете, до момента в който подкрепеният от ГЕРБ ректор на СУ е с 22.75%. В неделя ще има балотаж поради ниската изборна интензивност.

Трети остава Мустафа Карадайъ с 11.81%, а четвърти - Костадин Костадинов от “Възраждане” с 3.93%. Лозан Панов печели единствено 3.53%.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР