Трети офицер от руското военно разузнаване, извършвал разузнавателна мисия преди

...
Трети офицер от руското военно разузнаване, извършвал разузнавателна мисия преди
Коментари Харесай

Трети руски агент е идентифициран по случая с отравянето на Скрипал?

Трети офицер от съветското военно разузнаване , правил разследваща задача преди отравянето на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал , е разпознат от английската полиция за битка с тероризма и службите за сигурност, написа в. " Дейли телеграф ".
 

Смята се, че сътрудникът на съветското Главно разследващо ръководство (ГРУ) е посетил британския град Солсбъри , за да помогне за обмисляне на нападението , преди двама негови сътрудници да внесат нервнопаралитично вещество във Англия, показва изданието.
 
 БГНЕС

Това е следващото разобличаване по отношение на шокиращото нахлуване с Новичок , за което се счита, че е подбудено от Русия , отбелязва английският в. " Дейли мирър ". Атаката непреднамерено докара до гибелта на британката Доун Стърджис и аргументи здравословни проблеми на приятеля й Чарли Роули.-->

По-рано тази седмица беше разкрито, че обвиненият, разпознат в началото като Руслан Боширов, в действителност е почитан сътрудник на име Анатолий Чепига , награждаван от съветския президент Владимир Путин. Според " Дейли мирър " английската полиция и контраразузнаване може да стартират следствие на възможни предходни убийства , които може да са свързани с Чепига и неговия съизвършител Александър Петров.
 

Предполага се, че тези мъже може да са осъществявали удари против цели в разнообразни елементи на света по поръчка на режима на Путин . Проучва се дали двамата са правили убийства в Украйна, Грузия и съветската република Чечения.
 
 БГНЕС

Източници от английското военно разузнаване, представени от вестника, считат, че Чепига и неговият съизвършител, прочут като Александър Петров, са убийци от ГРУ, подготвени в " премахване " на политически и военни съперници на съветския режим.
 

Установено беше, че двамата са посетили Солсбъри с деня, когато Скрипал и щерка му Юлия са били отровени с Новичок през март, напомня " Дейли мирър ".
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР