Трети кръг на националния рали шампионат “Планинско Тодор Славов ще

...
Трети кръг на националния рали шампионат “Планинско Тодор Славов ще
Коментари Харесай

Трети кръг на националния рали шампионат “Планинско Тодор Славов” днес край Варна

Трети кръг на националния рали шампионат “Планинско Тодор Славов ” ще се организира през днешния ден в правата сред Златни пясъци и Аладжа манастир, напомня Moreto.net.

През вчерашния ден бяха тренировките, а през днешния ден е самата конкуренция.

Състезание ще се организира в три манша, които започват в 10:30 часа.

Пламен Камбуров (Skoda Fabia RS2000) зададе темпото във вчерашните тренировки от планинско “Тодор Славов ”. Пилотът на АСК “Премиум Рейсинг Тиим ” записа най-хубаво време от 1:41.9 минути, подобрявайки върха на трасето.

С второ най-хубаво време през днешния ден бе Румен Киров (Subaru Impreza), който изостана с две секунди по отношение на Пламен Камбуров.

Искрен Веселинов (Honda Civic) бе най-бързият водач зад кормилото на автомобил, задвижван от предните колела. Пилотът на АСК “911 Премиум Рейсинг Тим ” впечатли със своята скорост, като даже записа с едвам 0,05 секунди по-слабо време от Румен Киров и неговото Subaru Impreza.

Челната петица след края на вчерашните три подготвителни манша се заформя от Тодор Атанасов (ВАЗ 2108) и Валентин Георгиев (Нonda Civic), които са и водачите в своите класове.

По време на последния подготвителен манш за жалост имаше случай с водача Динко Иванов, като за благополучие той е незасегнат.

За осъществяване на надпреварата се планува затваряне за придвижване на път VAR 1083 и път I-9 в сектора от км 88+803 до км 93+180 (пресечната точка на път I-9 с връзката на с.о. ”Ален мак ”) за времето на осъществяване на състезанието-събота 9.09.2023г. от 11:00 до 18:00 часа и неделя 10.09.2023г. от 08:00 до 17:00 часа. Като различен обходен маршрут се планува придвижването на МПС да се прави по улици от с.о. ”Ален мак- ”Боян Бъчваров ”, съвпадащ с общински път VAR 1082, ул. „ Петър Ников ” и други и продължение по път VAR 1082.

Предвижда се и опция за смяна посоката на придвижването по път I-9 в направление на К.К. „ Златни пясъци ” посредством излизане от него на пътен възел „ Ален мак ”, по връзката за Варненски свободен университет „ Черноризец смел ” и завиване на ляво в посока на гр.Варна по другите връзки на възела.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР