Трети ден продължава издирването на оцелели под отломките от моста,

...
Трети ден продължава издирването на оцелели под отломките от моста,
Коментари Харесай

Продължават спасителната операция и евакуацията на граждани в Генуа

Трети ден продължава издирването на оживели под отломките от моста, който се срути в Генуа. Около 20 души към момента са в неопределеност.

Междувременно, полицията понижи оповестения брой на жертвите от 39 на 38.

Властите упрекнаха за сриването компанията, отговаряща за поддръжката на автомагистралата.

Ден и нощ, избавителните екипи не стопират да търсят хора, затиснати под отломките. С всяка минала минута, шансът да бъдат открити оживели става все по-малък.
Европейска комисия подсети на италианските популисти: Рим получава милиарди за пътища Вчера Матео Салвини опита да упрекна Брюксел за падналия виадукт в Генуа
Властите изтеглиха превантивно към 600 души, живеещи в региона на моста. Експерти изследват дали е безвредно хората да се завърнат по домовете си.

Междувременно, от ден на ден детайлности към нещастието излизат на бял свят. Оказа се, че измежду починалите е цяло семейство – 43-годишният компютърен експерт Роберто Робиано, неговата брачна половинка Ерсилия и дребният им наследник Самуеле. Те пътували към Сардиния за лятната си почивка.

Само часове преди нещастието в Генуа, Роберто написал във " Facebook ", че чака с неспокойствие фамилната отмора.

Падналият мост в Генуа Европейска комисия подсети на италианските популисти: Рим получава милиарди за пътища Заради нещастието край Генуа: Извънредно състояние в Италия за 12 месеца Мостът „ Моранди ” – значим, само че и сбъркан още на чертожната дъска Търсене, печал и въпроси без отговор след нещастието в Генуа (ОБЗОР) Вратар оцеля по знамение при сриването на виадукта в Генуа Не се удостоверява информацията за оживял български водач от нещастието в Генуа Потвърдена е гибелта на 31 души в сриването на моста край Генуа Италианско издание: Български водач на тир се е избавил по знамение в Генуа Съотборник на Гълъбинов се разминал на 10 минути от нещастието в Генуа Виадукт се срути в Генуа (ВИДЕО)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР