Трети ден полицията издирва двама молдовци, избягали от затворническо общежитие

...
Трети ден полицията издирва двама молдовци, избягали от затворническо общежитие
Коментари Харесай

МВР търси съдействие за издирването на молдовските затворници

Трети ден полицията търси двама молдовци, избягали от затворническо общежитие от отворен вид.

Бегълците са: Василе Морару (25 г.) и Александр Хаджи (31 г.). Двамата жители на Молдова са избягали от затворническото институция в Стара Загора, където са изтърпявали наказване за обир на банкомати.

Те са възстановили откраднатите близо 90 000 лв. и са се съгласили на кратко произвеждане - с което са заслужили по-ниски присъди, при по-лек режим.

Снимка: Министерство на вътрешните работи

Василе Морару е с растеж 176 см, обикновено телосложение, пъстри очи, бяло лице, светла коса и верен нос. В момента на бягството си е бил с къси панталони, бял потник и сини маратонки.

Снимка: Министерство на вътрешните работи

Александр Хаджи е с растеж от 173 см, обикновено телосложение, кестенява коса, бяло овално лице, кафяви очи и верен нос. Има белег от отрязване под долната джука. Бил е облечен с къси панталони и черна тениска.
Експерт: Вероятно околните на бегълците от Стара Загора са им помогнали Според Красимир Занев би трябвало да има засилен надзор в затворническите общежития от отворен вид
Двамата мъже са оповестени за общодържавно търсене. Умоляват се жителите, които имат информация за тях, да алармират на тел. 112 или в най-близкото ръководство на Министерство на вътрешните работи.

Анонимността им е обезпечена, показват от вътрешното министерство.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР