Трети ден част от лекарите, медицинските сестри и санитарите в

...
Трети ден част от лекарите, медицинските сестри и санитарите в
Коментари Харесай

Продължават протестите в Пирогов

Трети ден част от лекарите, медицинските сестри и санитарите в болничното заведение показаха недоволството си от неприятното по думите им ръководство на болничното заведение. Те упорстват управлението да подаде оставка.


Протестиращите настояват, че заплатите им в последния месец са понижени.

По думите им консумативите в болничното заведение също са орязани на половина. Директорът Асен Балтов раздувал администрацията за сметка на медицинския личен състав.

Пред Българска национална телевизия заместник-директорът по лечебната активност на " Пирогов " Николай Габровски оспори изказванията на протестиращите. Каза, че болничното заведение работи обикновено и е подобрила финансовите си резултати. По думите му заплатите на личния състав тази година са увеличени с 3-4%.
 Проф. Николай Габровски: 17% повече пациенти месечно се лекуват в Проф. Николай Габровски: 17% повече пациенти месечно се лекуват в "Пирогов "
При нас инспекциите не стопират, в сегашната инспекция няма нищо притеснително, тя ни оказва помощ да се усъвършенства метода на работа. От началото на годината прове...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР