Трети блок бутон бе използван в битката между треньорите, по-малко

...
Трети блок бутон бе използван в битката между треньорите, по-малко
Коментари Харесай

Михаела Филева блокира Иван Лечев в битка за рок музикант - slava.bg


Трети блок бутон бе употребен в борбата сред треньорите, по-малко от месец след старта на най-гледаното музикално риалити. В кастингите на мрачно в неделя вечер Михаела Филева изненадващо лиши на Иван Лечев опцията да прибави още един рок гений към тима си.

43-годишния Георги Шопов от Варна провокира стихия от позитивни страсти в журито и публиката с трагична персонална история от детството си и за малко да получи четири обърнати стола. Най-добрият пеещ художник се качи на сцената на шоуто с желанието да даде образец за мощ и борбеност на щерка си, както и с вярата да бъде определен да продължи надпреварата в тима на Лечев. Чувайки безапелационното му рок осъществяване, Михаела реши да го избави от конкуренцията на рок музиканти в тима на сътрудника си. За тази цел тя натисна блок бутона и стола на Иван Лечев остана имобилен. На правилото двама се карат – трети печели, изпълнителят от пиано питейни заведения избра Графа.
С това следващо мощно попълнение в отбора си, миналогодишният притежател на купата в шоуто към този момент може да се похвали с най-разнообразните участници. Графа запълни пет от местата за гении в тима си, сходно на колежката си Михаела Филева, при която са най-младите и прочувствени поп-изпълнители. Камелия към този момент завоюва доверието на три от най-силните женски гласове, а при Иван Лечев, предстоящо, са изявените рок гении.
Най-желания подарък за 18-ия си рожден ден получи младата Петя Георгиева, която посрещна пълноправие на сцената на „ Гласът на България “. Благодарение на ексцентричния си mash up от парчето „ Shape оf you “ и три от най-големите български шлагера за 2019 година, тя завоюва овациите на цялото жури, само че избра да продължи присъединяване си в тима на Камелия. След сполучливото й показване, треньорите я поздравиха с общо осъществяване на „ Happy birthday “, а фамилията й я изненада с торта на сцената.
За първи път в историята на българското издание на формата „ The Voice of… “, участничка пое риска да се яви на кастингите с класическо оперно пеене. 20-годишната Рут-Констанс Койнарска от Стара Загора потвърди гения, който развива в Музикалната академия и одобри поканата да се причисли към тима на Михаела Филева. Към отбора на поп-дивата се включи и 25-годишният футболист с голям музикален гений Светослав Георгиев от Варна.

Най-висока оценка от журито получи младия Омар Джафероски от Скопие, който бе избран като „ момчето с благ глас, което е родено да бъде на сцена “. С признанието, че е влюбен в гласа му, а и има общи планове с македонските групи „ Слаткаристика “ и „ Next time “, Графа завоюва доверието и гения на 18-годишния Омар.

Със своя интерпретация на българския шлагер „ По-полека “ и авторско парче, ученичката Рада Илиева впечатли Иван Лечев и откакто одобри да стане част от тима му, получи обещанието за персонална среща с сътрудника му Стефан Вълдобрев от „ Обичайните обвинени “.

Снимка: bTV

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР