„Третата врата - книга за дръзкото приключение на един млад

...
„Третата врата - книга за дръзкото приключение на един млад
Коментари Харесай

Животът, бизнесът, успехът… Има три начина да влезеш

„ Третата врата " - книга за дръзкото премеждие на един младеж в търсена на тайните на триумфа на Лари Кинг, Уорън Бъфет, Бил Гейтс, Стивън Спилбърг, Марк Зукърбърг, Лейди Гага
Историята на Алекс Банаян звучи като сюжет за холивудски филм. Когато е на 19 години той има фантазия – да се срещне с най-влиятелните персони в разнообразни области, да разбере тайните за триумфа им и да ги показа с хората.
Вместо да отиде на последния си изпит на първата година в медицинския лицей, „ изиграва “ играта „ Точната цена “, печели лодка, продава я и с парите финансира задачата си.
Банаян стартира едно неизмеримо странствуване – от навлизане на заседание на акционерите на Уорън Бъфет през гонене на Лари Кинг в магазин за хранителни артикули до празненство в нощен клуб в компанията на Лейди Гага.
В рамките на пет години той съумява да реализира забележителни персонални срещи и изявленията с Бил Гейтс, Мая Анджелоу, Стийв Возняк, Лари Кинг, Стивън Спилбърг, Джесика Алба, Питбул, Тим Ферис, Куинси Джоунс, Марк Зукърбърг и още доста други. Алекс открива кое е общото сред тях: те всички са избрали Третата врата.
Животът, бизнесът, успехът… Всички те са като нощен клуб.
Има три метода да влезеш.
Първата врата е основният вход, където чакат 99% от хората и се надяват да влязат.
Втората врата е входът за ВИП персоните, през който минават милиардерите и звездите.
Никой обаче не ви споделя, че съществува и Третата врата. За да стигнете до входа ѝ, би трябвало да изско­чите от опашката, да се втурнете по улицата, да заблъскате по вратата или да счупите про­зореца, или да се прокраднете през кухнята. Вие наме­рете метода.
Своето петгодишно вълнуващо и смело премеждие Банаян разказва в книгата „ Третата врата. Или необикновеният път към триумфа “, която е продадена в 14 страни, а към този момент излезе и на български език с логото на ИК „ Кръгозор “.
Банаян предава уроците на популярните персони и споделя своите необикновени тактики и похвати, които ще накарат другите да ви виждат, да ви се обадят, да поканят тъкмо вас.
В началото той се концентрира върху мъдростта на елита, с цел да могат спомените им да се трансфорат в справочник на младото потомство. Но последователно осъзнава, че задачата му е доста по-дълбока. Книгата, цялата концепция за Третата врата, в действителност е за опциите. Дори да предадеш на някого цялото си знание, това не е задоволително: човек би трябвало да повярва, че няма невъзможни неща, и да поеме на личното си вълнуващо странствуване. „ Научих, че човек би трябвало да се захваща и със задания, при които има риск да се провали. Условията в никакъв случай няма да са идеални. Видиш ли опция, сграбчи я. “
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР