Третата вечер на шоуто "Черешката на тортата" ненадейно показа истинската

...
Третата вечер на шоуто "Черешката на тортата" ненадейно показа истинската
Коментари Харесай

Ева от Тоника с жален монолог за гладните и бедните в Черешката на тортата

Третата вечер на шоуто "Черешката на тортата " внезапно сподели същинската Ева Найденова, каквато почитателите не са си и представяли.

По време на вечерята певицата от "Тоника " не изпускаше чашата от ръката си, виното я направи разговорлива, а рапърът Бобо не можа да вземе думата от нея, макар че беше хазаин.

Тя го прекъсваше на всяка дума и разказваше ту за кариерата си, ту за живота си с Гого, ту за това какво ядяла майка й, ту на общи тематика от вида по какъв начин се подправя фасул. Бобо се разсърди и попита — това моята вечер ли е, или на Ева? Айтозлийката му се извини, помоли го да попее, само че незабавно извиси глас с него, написа burgasinfo.com



Внезапно, някак винено разнежена от изобилието на масата и вкусните ястия, Ева стартира следващия монолог: "И в този момент феновете като ни гледат — какво си мислят? Че ние всеки ден живеем по този начин. Не е правилно. Ние един път два пъти в годината си разрешаваме такива ястия. Иначе сме си елементарни хора. Просто им демонстрираме по какъв начин се готви домашна храна, нали? Толкова хора си лягат гладни, а ние тук се тъпчем ", съвсем се разплака тя.

Никой не й повярва, че едвам свързва двата края, защото участниците в предаването са много заможни хора — Джулиана Гани с шест наследствени жилището и богат брачен партньор, българската лейди Би и текстописецът Искрен и рапърът, който има много концерти и участия.

По-рано всички признаха, че не готвят, а се хранят единствено по заведения за хранене, тъй като били заети. А това по никакъв начин не е на ниска цена.

Горките фенове, подсмръкна Ева и продължи с аленото вино и битката да бъде център на компанията, измествайки останалите, които могат да й бъдат деца. Накрая се гушна в Бобо, а той всичко й елементарни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР