Третата световна война ке почне от Сирия.“ Точно тези думи

...
Третата световна война ке почне от Сирия.“ Точно тези думи
Коментари Харесай

Изплува Нова Информация За Ванга, Която Преобръща Всичко, Което Знаем До Днес!

„ Третата международна война ке почне от Сирия. “ Точно тези думи излязоха преди две години и в няколко британски издания, разказвайки по кое време по какъв начин Ванга прави предсказанията си. „ Ванга в никакъв случай не е казвала, че ще има Трета международна война или че Рим ще стане столица на халифата ".

Това удостовери и писателката Жени Костадинова, създател на пет книги за Ванга. „ Тя в никакъв случай не е планувала по години. Тези нейни „ пророчества “, започващи от 2000 година и стигащи до 5000 година, тръгнат от уеб страницата на РИА „ Новости “ преди 6-7 години.

Наскоро един турски блог си ги доизмисли и подмени, а в ерата на интернет всеки приказва всевъзможни небивалици. Хората да бъдат деликатни, като четат такива „ вести “. Ванга е комфортна посредством нея да се внушават всевъзможни послания “, споделя още Жени Костадинова. Макар да опровергава пророчеството за Трета международна война, новият филм „ Човек и феномен “ споделя и за други нейни предсказания. Филмът ясно демонстрира, че Ванга приказва за Париж и катедралата Нотр Дам, само че не и за изпепеляващ пожар.

Нотр Дам за нея обаче е сакрално място, може би най-важното на света. Цял живот е желала да отиде там, само че Държавна сигурност не я пуска да излезе от България. Пред художника Любен Диманов пророчицата споделя по какъв начин в предходния си живот е била щерка на фараонка и по какъв начин духът на майка й от този живот я вика в Париж, с цел да се срещнат. Режисьорът на кино лентата Стоян Петров е горделив, че е снимал и е получил автенични записи от нейни близки хора в Петрич.

Вдъхновител на кино лентата пък се оказва известният съветски политик и шахматист Кирсан Илюмжинов, който преди време се среща с Ванга в Рупите и получава скъпи упътвания от нея. Това е към този момент вторият филм, който излиза тази година за Ванга, а се снимат сега още няколко, както съветски сериал, по този начин и български филм. Според фондация „ Ванга “ огромният брой ленти за нея изкривяват личността й. Така да вземем за пример при започване на годината съветска продукция я разгласи за милионерка, поставяйки въпроса къде са изчезнали нейните пари, в размер на 25 милиона $ по времето на комунизма.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР