Третата световна война е все по-гореща тема не само за

...
Третата световна война е все по-гореща тема не само за
Коментари Харесай

Новият Нострадамус предрече Трета световна война през 2023 г.

Третата международна война е все по-гореща тематика освен за новинарските излъчвания и анализаторите. Редица екстрасенси, пророци и гадатели също се упражняват с сензитивната изразителност, пробвайки се да дадат отговор на два значими въпроса: " Дали? " и " Кога? ".

Наскоро своето съмнение направи и Крейг Хамилтън- Паркър. Той е прочут във Англия като " Новият Нострадамус ". Досега той е имал няколко сполучливи прогнози. Но дали да имаме вяра и на тази, е въпрос на персонални убеждения. 

Той не е първият или единственият, който прави прогноза за война през 2023 година Оригиналният Нострадамус към този момент загатна за европейски спор, блокада и огромен брой бежанци през 2020 година

Крейг Хамилтън-Паркър, " Новият Нострадамус " от Англия, планува Трета международна война през 2023 година

Британецът влиза в медийните заглавията като " Новия Нострадамус ", име, отнасящо се до френския оракул от 16-ти век.

Паркър дога е правил няколко сполучливи прогнози за идни събития. Сега той приказва за Трета международна война през 2023 година

Изненадващо, само че съгласно " Новия Нострадамус " Третата международна война няма да е обвързвана с спора в Украйна, който се води, откогато Русия нахлу в прилежащата страна през февруари 2022 година Този спор ще остане на назад във времето, съгласно пророка.

Той планува непредумишлен спор в Тайван, който ще има опустошителни последствия за целия свят. Съединените щати сега са съдружник на Тайван, до момента в който Китай е в спор с територията.

Причината може да е конфликт. Според Хамилтън-Пракър конфликтът на две подводници или два самолета ще даде искрата за ескалиране на актуалната напрегната обстановка.

Китай и Русия към този момент имаха напрежение със Съединени американски щати и те ще ескалират след този конфликт, споделя Хамилтън-Паркър.

Според „ Новия Нострадамус “ това ще бъде „ най-сериозното събитие за идващите две години.

Хамилтън-Паркър сподели пред Daily Star, че от известно време усеща, че ще има спор за Тайван, и също по този начин счита, че това ще се случи тази година.

Колко достоверни са предсказанията на „ Новия Нострадамус “? Бившият рекламен шеф към този момент е предсказал избрани събития, които по-късно са се случили тъкмо както ги е предсказал. Това допуска, че има ясновидски качества.

Две от събитията, които Хамилтън-Паркър вярно предвижда в предишното, включват британското кралско семейство.

Първото му предсказване на „ Новия Нострадамус “ е смъртта на кралица Елизабет II през 2022 година

По същия метод британецът би знаел авансово, че някой ще хвърли яйце по крал Чарлз. Това се случи през ноември 2022 година

Сред по-ранните прогнози на пророка е това, че Доналд Тръмп ще завоюва президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година

Освен това той предсказва, че Обединеното кралство ще напусне Европейския съюз, което се случи с Брекзит.

Но дали ще се сбъдне ли и тази нова прогноза?

И двете събития в британското кралско семейство са изпълнени. Сега Хамилтън-Паркър предвижда, че трета международна война ще се състои тази година. Да се надяваме, че „ Новият Нострадамус “ бърка.

Разбира се, постоянно би трябвало да гледаме сериозно на пророчествата. Смисълът им зависи доста от това по какъв начин ги тълкувате, а те не постоянно се сбъдват.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР