Третата среща на чаровната Теа е с момче-естет, но дали

...
Третата среща на чаровната Теа е с момче-естет, но дали
Коментари Харесай

Изненадваща двойна среща в новия епизод на „10 първи срещи“

Третата среща на чаровната Теа е с момче-естет, само че дали ориста не ѝ е подготвила още непредвидени изненади? С кого ще се сблъска хубавицата гледайте в новия епизод на сантименталния риалити уеб сериал във.

След предната неловка среща с фитнес фанатика Тодор , Теа продължава търсенето на своя принц. В новия епизод тя излиза с непосредствен другар на своята най-хубава другарка Стела . Двете дами дружно избират стайлинга на Теа, тъй като момчето има развъртян нюх към естетиката и неговата дама би трябвало да наподобява зашеметяващо.
 Лина и приятелки NOVA
Момчето, с което Теа се среща този път, се споделя Васил и е познавач на хубостта, само че дали търси сериозна връзка? Срещата стартира добре, до момента в който диалогът сред Теа и Васил напълно инцидентно бива пресечен от Стоян – момчето, с което Теа направи първата си среща от опита. Като същински благородник Васил съумява да измъкне Теа от неловката обстановка по доста остроумен метод. Как Васил и Теа съумяват да опазят тайната за любовния опит, гледайте първо във.

Кой различен ще остане мощно впечатлен от визията на Теа и ще успее ли Васил да очарова хубавицата? Разберете в новия епизод на.

Гледайте всяка сряда от 16:00 часа във. Още вести за сериала следете и във страницата на „ 10 първи срещи “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР