Третата подгласничка от конкурса Мис Силикон Илона Георгиева се дипломира

...
Третата подгласничка от конкурса Мис Силикон Илона Георгиева се дипломира
Коментари Харесай

Бившата на гангстера Янко Ваташки и жена на Тишо Боксьора стана теоложка

Третата подгласничка от състезанието Мис Силикон Илона Георгиева се дипломира като теолог, видя HotArena. Тя приключи теология в Софийския университете и към този момент може да преподава в учебно заведение по вяра.

Пред „ България Днес ” силиконката признава, че посвещава дипломата си на всички млади, които устояват своето право до последно. По думите й само тя и шепа хора от випуска й желаят да продължат като учители по вяра, защото местата са лимитирани, а предметът не е публично приет от просветителната ни система.

Заради присъединяване си в Мис Силикон Илона си навлече гнева на духовниците от Богословския  факултет, които в писмо до медиите я упрекнаха в аморално държание. След това нещата утихнаха и тя приключи бакалавърската си степен с триумф 4,80. На 8 януари Илона подписа брак с Тишо Боксьора зад решетките на Софийския затвор, където крими героят излежава 18 –годишна присъда.

Преди време слуховете я свързаха в секс спекулация с пернишкия представител на подземния свят Янко Ваташки. Тогава Илона показа, че това не е истина. „ Познаваме се пот 10 години, само че не съм му била държанка, Заради тези изказвания не мога да си хвана гадже, всички се опасяват ”, споделяше силиконката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР