Третата по ред Серенада-Изненада беше поднесена тези дни , като

...
Третата по ред Серенада-Изненада беше поднесена тези дни , като
Коментари Харесай

Серенада изненада жителите на Тракия

Третата по ред " Серенада-Изненада " беше поднесена тези дни, като подарък, за жителите на Район Тракия, Пловдив.

В зеленото пространство, сред блокове 145, 145-А, 148-А, 149, екипът на предаването " Ася в страната на гениите ", разположи техника за озвучаване, камери, инсталация и тъкмо в 19 часа, в приятната майска вечер, Серенадата стартира.

Тъй като наоколо имаше и детска площадка, се причислиха доста деца, а с тях и доста възрастни. Някои от хората изнесоха особено столове, шезлонги, с цел да се разположат комфортно и да се насладят на хубавите осъществявания. Много хора гледаха, снимаха и се радваха от балкони и тераси. А точно в това е и концепцията - звуците на серенадата да доближат до всеки, по непосреден и в същото време прелестен метод.

В хубавата музикална изненада се включиха - мажоретен състав към СУ " Любен Каравелов ", младата надарена поп певица Вяра Антонова, солисти от музикален център " Мюзик Арт ", танцьори от фолклорен кулб " Мила ", артистът с глас, който доста припомня на Емил Димитров - Борис Комитов, оркестър Асеновград, с началник Димитър Ангелов - Цампито и солисти - дует Дани.

Накрая, Серенада-Изненада приключи, обичайно към този момент, с българския знак на заедност - с дълго и пъстро хоро, на което се хванаха и дребни, и огромни.

Събитието се реализира с поддръжката на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2019 година.

Предстои последващо издание през месец юни. В кой пловдивски квартал ще бъде обаче, това е ИЗНЕНАДА!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР