Трета среща в неделя провеждат политици от левия сектор в

...
Трета среща в неделя провеждат политици от левия сектор в
Коментари Харесай

Бивши леви на срещи в неделя - градят социална платформа, после и политически проект

Трета среща в неделя организират политици от левия бранш в София . Срещите събират навръх обяд в клуб " Перото " някогашни депутати от Българска социалистическа партия, някогашни водачи от леви политически партии, академични преподаватели, социолози и политолози и представители на цивилен Неправителствени организации и общество, организации, защитаващи правата на майките на деца с увреждания. Дискусията е на политическа основа, само че визира главно обществени тематики, а през днешния ден панелът бе наименуван " Леви цели с десни ограничения - след 100 дни от кабинета Петков ", а посетители на събитието разкриха пред news.bg, че това е началото на нова обществена платформа, която отсега нататък чака да се надгради в политически план.

Днес на събитието бяха познати лица от политиката - Мая Манолова " Изправи се.бг ", някогашният народен представител от Българска социалистическа партия и представител на служебния кабинет Антон Кутев, политологът Страхил Делийски от " Барикада ", някогашният водач на АБВ Константин Проданов, някогашният народен представител Минчо Христов, дъщерята на Георги Пирински - Ани Пиринска

В полемиката през днешния ден имаше. Думата взеха разнообразни политически лица и жители, които подлагат на критика дейностите на Българска социалистическа партия в ръководещата коалиция - по тези цени, инфлация, липса на медикаменти, повишение на потребителската такса при персоналния доктор, земеделска политика и така нататък Мая Манолов подлага на критика министърът на стопанската система Корнелия Нинова, че дала обещание изчистване на бордовете от партийни фрагменти, а настанила околните си.

Официално никой от присъстващите на полемиката не изиска да каже каква е главната цел на събитието, като се изключи че се събират, с цел да приказват за политика и за леви хрумвания, за по-добро бъдеще.

Политологът Страхил Делийски разяснява: " Отвъд " Гласувайте за нас, тъй като по-малко крадем ", има различен диалог " Гласувайте за нас, тъй като ние ще пазиме различен обществен интерес ". Това е патосът на този вид събирания - да върнем политиката, където й е мястото, а то е на нивото на огромни обществени ползи ". По думите в Народно събрание не е показан ползата на икономическото болшинство.

Припомняме, че и някогашният министър на защитата, само че не посочи по кое време тъкмо това ще се случи.
 Манолова афишира нов политически план с рецензия главно към Българска социалистическа партия
Манолова афишира нов политически план с рецензия главно към Българска социалистическа партия

Арестът на Бойко Борисов единствено ще работи в интерес на някогашните управляващи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР